loader

Safariweg 1-70

OBJECT
Het gebouw “Crosspoint” bevindt zich direct naast het NS-Station Maarssen. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is hiermee perfect. Voor de verhuur is een gedeelte van de begane grond ter grootte van totaal circa 942 m2 beschikbaar. Op deze locatie zijn diverse bestemmingen mogelijk.

Het kantoorgebouw is direct naast het NS-station Maarssen gelegen. In de directe nabijheid bevinden zich diverse horecagelegenheden en winkel-voorzieningen. Het winkelcentrum Bisonspoor ligt op slechts 2 minuten loopafstand.

In de directe nabijheid van kantoorgebouw “Crosspoint” zijn diverse (inter)nationaal opererende organisaties gehuisvest, waaronder Eurofiber, Estee Lauder en Specsavers International. Daarnaast zijn in het nabij gelegen winkelcentrum Bisonspoor diverse landelijk opererende ketens gevestigd, waaronder Albert Heijn, HEMA en Xenos.

VLOEROPPERVLAK
Voor de verhuur zijn de navolgende units
beschikbaar:
Unit 0.4a (nr 65) 250 m² v.v.o.
Unit 0.4b (nr 66) 70,4 m² v.v.o.
Unit 3.2 (nr 55) 683 m² v.v.o.
Unit 0.B 289 m² v.v.o.

Genoemde metrages zijn inclusief een aandeel in de
algemene ruimte van het kantoorgebouw.

Voorzieningen

Beschikbare huurprijs

m2 kantoorruimte

20-25
320 m2
€135 pm2/pj

Aanbod op maat

Zoek je meer specifiek aanbod?

Wij gaan graag voor jou op zoek.

Bereikbaarheid

Via de Safariweg en Ruimteweg is de N230 in slechts enkele autominuten bereikbaar. Via de N230 bereikt men gemakkelijk de rijksweg A2, waardoor een goede verbinding met zowel Amsterdam als Utrecht gewaarborgd is.
Kantoorgebouw “Crosspoint “ is gelegen naast het NS-station Maarssen. Vanaf dit station vertrekken op zeer regelmatige basis treinen in de richting van Amsterdam CS, Breukelen, Utrecht CS en Veenendaal.

  • Auto
  • Fiets
  • Nabij bus
  • Nabij trein

Parkeermogelijkheden

  • Parkeergarage

Plan een bezichtiging of stel een vraag