loader

Ramstraat 31 -33

Object
Luxe business units in de kantoorvilla aan de Ramstraat 31-33 te Utrecht, gesitueerd op een prachtige locatie in een groene omgeving nabij het Wilhelminapark in Utrecht-Oost, waar statige kantoorvilla’s en huizen het straatbeeld bepalen. De populaire en drukbezochte Burgemeester Reigerstraat alsmede de Nachtegaalstraat bevinden zich op loopafstand van de kantoorvilla.

De kantoorvilla beschikt over 22 business units van diverse metrages en huisvest momenteel een grote variëteit aan huurders die hoofdzakelijk werkzaam zijn in de zakelijke dienstverlening.

In het souterrain van business center “De Spieghel” is een werkcafé met volledige keuken gerealiseerd waar huurders in een informele en ongedwongen sfeer kunnen (samen)werken. Tevens kunnen huurders in overleg met elkaar vrij gebruik maken van de vergaderruimte en gemeubileerde ontvangstruimte.

Kantoorvilla “De Spieghel” wordt op korte termijn verduurzaamd. Door onder meer het aanbrengen van nieuwe beglazing beschikt de villa op korte termijn over een Energielabel A!

Vloeroppervlak
voor de verhuur beschikbaar is momenteel:

Unit : Oppervlakte : All-in huurprijs : aanvaarding
2.2 : ca. 31,2 m2 v.v.o. : € 530,00 per maand : Per 01-07

Huurprijzen per maand, inclusief de vaste kosten voor het
servicepakket, te vermeerderen met omzetbelasting.

Voorzieningen

  • Pantry
  • Tuin / Dakterras

Beschikbare huurprijs

m2 kantoorruimte

2-12
18-80 m2
P.O.A.

Werkplekken

2-12
P.O.A.
Fixed desk
Flex desk
Private desk
Private office

Aanbod op maat

Zoek je meer specifiek aanbod?

Wij gaan graag voor jou op zoek.

Bereikbaarheid

De Ramstraat is zeer goed bereikbaar met eigen vervoer. De rijkswegen A12, A27 en A28 zijn via de Berekuil binnen 5 minuten rijden bereikbaar.
Ook per openbaar vervoer is de Ramstraat zeer goed bereikbaar. De bushalte “Oorsprongpark” is op enkele minuten loopafstand gelegen. Vanaf deze bushalte rijden diverse stads- en streekbussen via een HOV-lijn onder meer rechtstreeks van en naar het Utrecht Centraal Station, Utrecht Science Park “de Uithof”, Bilthoven, De Meern, Vianen, Vleuten , Wageningen en Zeist.

  • Auto
  • Bus
  • Fiets

Parkeermogelijkheden

  • Openbare weg

Plan een bezichtiging of stel een vraag