loader

Pythagoraslaan 2

Object
Het kantoorgebouw, bestaande uit vijf bouwlagen, is gelegen op het representatieve kantorenpark Rijnsweerd in Utrecht Oost. De totale omvang van het kantoorgebouw bedraagt circa 5.539 m2. Sommige verdiepingen bieden een fraai uitzicht over het kantorenpark Rijnsweerd. Het kantoorgebouw is stijlvol afgewerkt met een natuurstenen gevel. De fraaie entreepartij inclusief receptie geven het gebouw een moderne uitstraling.

Het succes van de locatie Rijnsweerd is inmiddels bewezen. Vele gerenommeerde bedrijven zijn hier gevestigd, te weten FNV Bondgenoten, CMS Derks Star Busmann, EY, Van Benthem & Keulen, PwC, UJG, a.s.r., NZa en het Provinciehuis.

Tevens zijn op het nabij gelegen Utrecht Science Park De Uithof het Academisch Ziekenhuis Utrecht alsmede de Universiteit Utrecht en de Hogeschool Utrecht gehuisvest. Het Park Bloeyendaal en het Wilhelminapark liggen op korte afstand van het object.

Vloeroppervlak:
voor de verhuur is beschikbaar circa 1.207 m2 v.v.o. als volgt verdeeld:
begane grond circa 280 m2 v.v.o.
1e verdieping circa 553 m2 v.v.o.
3e verdieping circa 374 m2 v.v.o.

Deelverhuur mogelijk vanaf circa 280 m2 v.v.o.

Voorzieningen

  • Full Service/Receptie
  • Lift
  • Pantry
  • Vergaderruimtes

Beschikbare huurprijs

m2 kantoorruimte

25-190
310-900 m2
€165 pm2/pj

Aanbod op maat

Zoek je meer specifiek aanbod?

Wij gaan graag voor jou op zoek.

Bereikbaarheid

Het kantorenpark Rijnsweerd is vanaf de diverse rijkswegen rondom Utrecht uitstekend te bereiken. Het kantoorgebouw ligt nabij het knooppunt Rijnsweerd, op zeer korte afstand van de gelijknamige afrit van de A27 en het westelijk einde van de rijksweg A28.
Het kantoorgebouw is gelegen tegenover de bushalte Rijnsweerd Noord. Via de HOV-busbaan zijn het Centraal Station Utrecht alsmede P+R De Uithof middels buslijn 28 snel te bereiken. De reistijd tot Centraal Station Utrecht bedraagt circa 12 minuten. Tijdens spitsuren rijden daarnaast rechtstreekse bussen tussen Rijnsweerd en Lunetten en het NS station Overvecht.

  • Auto
  • Fiets
  • Nabij bus

Parkeermogelijkheden

  • Parkeergarage

Plan een bezichtiging of stel een vraag