loader

Papendorpseweg 75-79

Object:
STAAT! is een ruim en dynamisch kantoorgebouw op een eersteklas zichtlocatie in het hart van het land. Gelegen in het prestigieuze kantorenpark Papendorp geeft dit stijlvol ontworpen bedrijvenlandschap je het gevoel dat je werkt in een stadspark. Dit business park biedt meer dan alleen werkplekken. Voorzieningen zoals een kinderopvang, sportfaciliteiten en met Holiday Inn Express een plek voor internationale bezoekers.

Het kantoorgebouw beschikt over ruime, open vloeren van circa 1.190 m2 verhuurbaar vloeroppervlak. De kern van het gebouw splitst deze vloeren op in twee delen. Hierdoor is huren al mogelijk vanaf circa 585 m2 verhuurbaar vloeroppervlak.

Met directe toegang tot de A2 en de A12, is STAAT! gemakkelijk bereikbaar vanuit alle richtingen. Vanwege de centrale ligging, is Papendorp een belangrijke, strategische hub met een scala aan aansprekende bedrijven zoals Bol.com, Unit4, CSC, Mercedes-Benz, Deloitte, Stork Technical Services, Mazars en Regus. Papendorp biedt veel variatie. Van grote, corporate gebouwen tot individuele kantoorvilla’s, allemaal met een hoge kwaliteit van architectuur en landscaping.

Momenteel wordt het gebouw gerenoveerd. Er worden gemeenschappelijke faciliteiten gerealiseerd, waaronder een vergadercentrum en horeca-voorzieningen. Kantoorgebouw STAAT! huisvest reeds de organisaties Incontrol, Kaspersky Lab, Arthrex en Regus.

VLOEROPPERVLAK
Voor de verhuur is ca. 2.977,9 m² kantoorruimte beschikbaar, als volgt verdeeld:

1e verdieping ca. 1.203,6 m2 v.v.o.
2e verdieping ca. 1.189,9 m2 v.v.o.
6e verdieping ca. 584,4 m2 v.v.o.
7e verdieping Gemeenschappelijke voorzieningen (meeting center & horeca)

Deelverhuur is bespreekbaar vanaf circa
585 m2 v.v.o.

Genoemde metrages zijn inclusief toedeling algemene en gemeenschappelijke ruimten.

€ 140,00 per m2 per jaar (1e verdieping)
€ 145,00 per m2 per jaar (2e verdieping)
€ 165,00 per m2 per jaar (6e verdieping)

Voorzieningen

  • Coffee corner
  • Lift
  • Lounge
  • Pantry
  • Vergaderruimtes

Beschikbare huurprijs

m2 kantoorruimte

45-280
585-2.977 m2
€140 pm2/pj

Aanbod op maat

Zoek je meer specifiek aanbod?

Wij gaan graag voor jou op zoek.

Bereikbaarheid

De Staat is perfect gelegen in het hart van Nederland op het bedrijvenpark Papendorp op slechts 10 autominuten afstand van het centrum van Utrecht. Bedrijvenpark Papendorp ligt tussen twee hoofdassen van Nederland, de A2 (Amsterdam-Maastricht) en de A12 (Arnhem-Den Haag). Via de Prins Clausbrug is er een directe verbinding naar het centrum van deze levendige, middeleeuwse stad. De hele dag door zijn er snelle en hoogfrequente verbindingen van en naar Utrecht CS, het OV-hart van Nederland. De eerste bus rijdt om 6.41 uur, de laatste vertrekt om 22.15 uur. De reistijd bedraagt circa 15 minuten. De bushalte ligt op circa 200 meter van De Staat.

  • Auto
  • Fiets
  • Nabij bus

Parkeermogelijkheden

  • Eigen terrein
  • Openbare weg

Plan een bezichtiging of stel een vraag