loader

Oude Amersfoortseweg 131

Wonen en werken naast elkaar. H-Park wordt een nieuw woon- en werkcomplex aan de Oude Amersfoortseweg in Hilversum.

In H-Park is ruimte voor allerlei huurders, van groot tot klein. Van kleine zelfstandigen tot (middel)grote bedrijven. Maar er is ook ruimte voor creatievelingen en bewoners.

H-Park wordt een bruisende gemeenschap waar het nooit stil is, met gemeenschappelijke ruimtes, horeca, kantoren en woningen. Wonen en werken gaan in H- Park hand in hand.

LIVE
Wonen in H-Park betekent omringd zijn door bedrijvigheid. Met de mogelijkheid om je te allen tijde terug te kunnen trekken.

WORK
Hard werken wordt gestimuleerd in H-Park. Hier wil iedereen, individueel en met elkaar, het beste eruit halen. Elke dag weer.

CREATE
Waar mensen en ideeën samenkomen, ontstaan nieuwe dingen. Dat is bij H-Park niet anders.

DUURZAAM EN GROEN
In H-Park is ruimte voor 7000 m2 kantoorruimte, van 200 m2 tot en met 5000 m2. Daarnaast zijn er 42 werk/ woonunits, 18 werkunits en short-stay woningen. Alle ruimtes zijn voorzien van een A+++ energielabel.

PLATTEGRONDEN
H-Park bestaat uit vijf verdiepingen. Op de begane grond en in het souterrain is er ruimte voor grotere kantoorruimtes, vanaf 200 m2 tot en met 4000 m2. Op de bovenliggende etages zijn er kleinere kantoren tot 200 m2. Deze hebben allemaal een eigen pantry.
Op dezelfde verdiepingen bevinden zich ook woon- werkunits, geschikt voor zelfstandigen die niet alleen willen werken, maar ook willen wonen in H-Park. De bovenste verdieping is ingericht voor (shortstay) woningen.

IN EN OM H-PARK
Belangrijke plek in H-Park is de centrale hal. In dit schitterende glazen atrium kun je niet alleen voor elke maaltijd van de dag terecht, het is ook een perfecte plek voor afspraken, werk en ontspanning. De aangrenzende horeca is tevens via het atrium te bereiken.

Uiteraard is ook het omliggende park een belangrijk onderdeel van het complex. Alle kantoren zijn voorzien van openslaande deuren, waardoor de huurders van H-Park zo middenin het groen staan om te sporten of te ontspannen.

Voor de verhuur is beschikbaar totaal circa 1.002 m² v.v.o. verdeeld als volgt :

Business unit (atrium) circa 80 m² v.v.o.
Begane grond vanaf circa 429 m² v.v.o.
Begane grond vanaf circa 493 m² v.v.o.

Genoemde metrages zijn inclusief een aandeel in de algemene ruimte van het kantoorgebouw.

Business Unit in het Atrium
€ 1.250,00 per maand.

Voorzieningen

 • Aansluiting glasvezel
 • Bedrijfsrestaurant
 • Coffee corner
 • Creatieve omgeving
 • Flexibele huurtermijnen
 • Full Service/Receptie
 • Pantry
 • Parkeren
 • Schoonmaak service
 • WiFI

Beschikbare huurprijs

m2 kantoorruimte

6-80
80-1.002 m2
€165 pm2/pj

Werkplekken

€1250 pm2/pj
Fixed desk
Flex desk
Private desk
Private office

Aanbod op maat

Zoek je meer specifiek aanbod?

Wij gaan graag voor jou op zoek.

Bereikbaarheid

Eigen vervoer:
Het kantoorgebouw is gelegen op circa
6 autominuten afstand van de op- en afrit van de rijksweg A27 en op circa 12 autominuten van de op- en afrit van de rijksweg A2.

Openbaar vervoer:
de bereikbaarheid van H-Park is ook met het openbaar vervoer zonder meer goed te noemen. Bushalte ‘Oude Amersfoortseweg’ en NS-station ‘Hilversum Sportpark’ liggen beide op circa 8 minuten loopafstand. Vanaf het NS-station vertrekken 4 keer per uur treinen in de richting van Utrecht Centraal en 2 keer per uur richting Weesp en Almere Centrum. Vanaf het NS-station vertrekken tevens ieder uur bussen in de richting van Amersfoort (via Soest), Amsterdam (via Huizen) en Zeist, maar ook richting het NS-station Hilversum waar treinen vertrekken in de richting van Amsterdam, Schiphol, Amersfoort en Utrecht.

 • Auto
 • Fiets

Parkeermogelijkheden

 • Eigen terrein

Plan een bezichtiging of stel een vraag