loader

Orteliuslaan 875

Object
De kantoorruimte gelegen op de eerste verdieping van het kantoorgebouw aan de Orteliuslaan 875-889 te Utrecht is circa 688 m2 v.v.o. groot. De grote ruimte bestaat uit één grote kantoortuin en drie kleinere vergader-/overlegruimten.

Het kantoorgebouw is centraal gelegen op het kantorenpark “Papendorp” met zeer goede uitvalswegen naar de Rijkswegen A2 en A12. Het kantorenpark “Papendorp wordt gekenmerkt door een ruime opzet met een goede mix van grote en kleinere kantoorgebouwen. Daarnaast zijn er meerdere gerenommeerde bedrijven op kantorenpark “Papendorp” gevestigd, zoals; Mercedes-Benz, KPMG, Ziggo-Vodafone, Bol.com, Deloitte Utrecht en CIZ. In het gebouw zelf zijn SQS Nederland B.V., Continu Utrecht en Sciopeng gevestigd.

Op circa 300 meter loopafstand is er de lunchfaciliteit “Brasserie de Steiger”, waar heerlijk geluncht kan worden aan het water.

VLOEROPPERVLAK
Voor de verhuur is beschikbaar totaal circa 688 m² v.v.o., inclusief de toedeling algemene ruimten gelegen op de begane grond en totaal circa 328 m² v.v.o., inclusief de toedeling algemene ruimten gelegen op de 2e verdieping.

Voorzieningen

  • 24H toegang
  • Parkeren
  • Tuin / Dakterras
  • Vergader ruimtes

Beschikbare huurprijs

m2 kantoorruimte

25-80
1.016 m2
€175 pm2/pj

Aanbod op maat

Zoek je meer specifiek aanbod?

Wij gaan graag voor jou op zoek.

Bereikbaarheid

De Rijkswegen A2 en A12 zijn per auto bereikbaar binnen 5 minuten. Daarnaast zijn vanaf deze locatie goede verbindingen met de steden Amsterdam, Den Haag, Arnhem, Breda en ’s-Hertogenbosch.
Vanaf de Orteliuslaan 875 te Utrecht zijn niet alleen de Rijkswegen A2 en A12 goed te bereiken, maar zijn er op circa 250 meter loopafstand de bushaltes “Utrecht, P+R Papendorp” gelegen. Vanaf deze bushaltes gaat er met een frequentie van circa 13 keer per uur een rechtstreekse verbinding met het Centraal Station Utrecht. Daarnaast vertrekken er ook bussen richting NS-Station Maarssen, Krimpen aan den IJsel, Rotterdam Capelsebrug, NS-Station Lunetten en De Uithof te Utrecht.

  • Auto
  • Bus
  • Fiets

Parkeermogelijkheden

  • Parkeergarage

Plan een bezichtiging of stel een vraag