loader

Maanplein 20

The Green Campus is een grootschalige kantoorontwikkeling aan het Maanplein, welke gerealiseerd is in de periode 1999 –2001 ten behoeve van KPN. Het totale complex bestaat uit een 12-tal gebouwen, gelegen in een parkachtige omgeving met waterpartijen en terrassen. Onder het complex liggen parkeergarages met circa 950 parkeerplaatsen.

The Green Campus is gelegen op bedrijventerrein De Binckhorst, een belangrijk economisch gebied, waar diverse bedrijven zich al hebben gevestigd. De Binckhorst is in beweging. In samenwerking met investeerders en bedrijven ontstaat een groene en waterrijke wijk, aantrekkelijk om te werken, wonen en recreëren. De centrale ligging tussen Den Haag, Voorburg en Rijswijk en de goede ontsluiting per auto en per openbaar vervoer, maakt de Binckhorst een toplocatie voor stadsontwikkeling.

In de komende jaren worden er 5.000 woningen op de Binckhorst gerealiseerd. Daarnaast weten nieuwe innovatieve bedrijven, ambachtelijke, creatieve ondernemers en bedrijven met een maatschappelijk betekenis, de Binckhorst te vinden. Verder is er veel nieuwe horeca in het gebied. De gemeente Den Haag concentreert zich daarnaast op de investeringen in de buitenruimte rondom de 3 havens, te weten de Fokker-, de Poolster- en de Binckhorsthaven. Deze hebben elk een eigen functionaliteit en fungeren als ankerpunten binnen de ontwikkeling van de Binckhorst.

De eigenaar van The Green Campus transformeert het kantorencomplex naar een gemengd gebied waar wordt gewoond en gewerkt. In totaal zullen ruim 600 appartementen worden gerealiseerd met enkele commerciële voorzieningen, is er volop ruimte voor start-ups en kantoorgebruikers en worden plannen ontwikkeld voor een hotel met congresfaciliteiten.

In gebouw VIII zijn reeds de volgende organisaties gehuisvest: Content Guru, Tech Mahindra, ZTE.

Voorzieningen

  • 24H toegang
  • Pantry
  • Parkeren

Beschikbare huurprijs

m2 kantoorruimte

558-558 m2
P.O.A.

Aanbod op maat

Zoek je meer specifiek aanbod?

Wij gaan graag voor jou op zoek.

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid met de auto en openbaar vervoer is uitstekend.

Auto
De bereikbaarheid met de auto is uitstekend vanwege de directe aansluiting op de A12 en de A4. Beide op- en afritten bevinden zich in de directe omgeving van het verkeersknooppunt Prins Clausplein, alwaar de A4 (Den Haag – Amsterdam), A12 (Den Haag – Utrecht) en A13 (Den Haag – Rotterdam) samenkomen.

Openbaar vervoer
Station Voorburg is op circa 8 minuten loopafstand van het Maanplein. Zowel vanaf Den Haag CS als Den Haag HS zijn er goede busverbindingen.

  • Auto
  • Bus
  • Tram
  • Trein

Parkeermogelijkheden

  • Parkeergarage

Plan een bezichtiging of stel een vraag

Top