loader

Leidse Rijn 13-23

Object
Representatieve business units gelegen aan de westzijde van Utrecht op het bedrijventerrein Oudenrijn, nabij het verkeersknooppunt Oudenrijn, direct langs de rijksweg A12. Het bedrijventerrein Oudenrijn kenmerkt zich door een mix van kantoorruimte en bedrijfsruimte.

Het kantoorcomplex bestaat uit 5 separate kantoorgebouwen en 1 bedrijfsgebouw. Het geheel beschikt over een eigen parkeerterrein dat voor auto’s middels een slagboom toegankelijk is.

Het gebouw aan de Leidse Rijn 13-23 huisvest meerdere huurders. Voor de verhuur zijn in dit gebouw nog een aantal units beschikbaar op de 2e verdieping. Uiteraard is het mogelijk een combinatie van kantoorunits te huren. Op de verdieping delen huurders een pantry.

Momenteel zijn op het bedrijventerrein Oudenrijn diverse grote, landelijk opererende ondernemingen gevestigd, waaronder Albron, Gamma en KPMG.

Vloeroppervlak
voor de verhuur beschikbaar zijn de navolgende business units:

2e verdieping – 2.4 – circa 36,5 m2 – € 425,00 per maand
2e verdieping – 2.5 – circa 38,7 m2 – € 475,00 per maand

Huurprijs per maand inclusief de vaste servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting.

Voorzieningen

Beschikbare huurprijs

m2 kantoorruimte

3-6
75 m2
P.O.A.

Werkplekken

3-6
€425 pm2/pj
Fixed desk
Flex desk
Private desk
Private office

Aanbod op maat

Zoek je meer specifiek aanbod?

Wij gaan graag voor jou op zoek.

Bereikbaarheid

Vanwege de situering direct nabij het knooppunt Oudenrijn is de ligging van het bedrijventerrein Oudenrijn met het eigen vervoer uitstekend te noemen. De locatie wordt met het eigen vervoer ontsloten door een aansluiting op de rijksweg A12 (Arnhem – Utrecht – Den Haag).
Met het openbaar vervoer is het Centraal Station Utrecht middels de buslijnen 24, 102, 103 en 107 in circa 15 minuten bereikbaar.

  • Auto
  • Bus
  • Fiets

Parkeermogelijkheden

  • Eigen terrein

Plan een bezichtiging of stel een vraag