loader

Kingsfordweg 151

Prachtige locatie met premium kantoorruimte voor uw onderneming, direct beschikbaar, volledig ingericht en met professionele services met flexibele huurtermijnen.

Amsterdam Sloterdijk Teleport Towers ligt aan de westzijde van Amsterdam in een crèmekleurige wolkenkrabber die vanuit de hele stad te zien is en biedt kantoorruimte van 1 tot 100 personen, verschillende vergaderruimtes, bedrijfsrestaurant, Starbucks, virtuele kantoren en een business lounge. Verder is een in-house restaurant en parkeerruimte beschikbaar.

Het business center ligt in een belangrijke en gevestigde financiële wijk waar steeds meer bedrijven uit Europa en het Verre Oosten actief zijn in verschillende gebieden, waaronder professionele dienstverlening, energie, commerciële panden en telecommunicatie. Het is ook de thuisbasis van verschillende Nederlandse kranten, openbaar vervoersbedrijven, logistieke bureaus en de belastingdienst. In de buurt vindt u ook een aantal grote callcentres.

Voorzieningen

  • Bedrijfsrestaurant
  • Gemeubileerd
  • Lift
  • Pantry
  • Vergaderruimtes

Beschikbare huurprijs

Werkplekken

1-125
P.O.A.
Fixed desk
Flex desk
Private desk
Private office

Aanbod op maat

Zoek je meer specifiek aanbod?

Wij gaan graag voor jou op zoek.

Bereikbaarheid

Goed bereikbaar vanaf de A10 en het treinstation Sloterdijk ligt om de hoek. Van daar is het slechts 12 minuten reizen naar Schiphol en zes minuten naar het centrum van Amsterdam. De locatie is ideaal ligging ten opzichte van Schiphol en Amsterdam centrum. Een optimale bereikbaarheid per trein, tram en auto (gelegen aan de A10).

Plan een bezichtiging of stel een vraag