loader

Kanaalweg 29 C

Het kantoorgebouw is gelegen aan de Kanaalweg 29 in de wijk Kanaleneiland. In de directe omgeving van het object bevinden zich diverse winkelfaciliteiten, appartementen en studenteneenheden. Met op circa 7 minuten loopafstand de sneltramhalte Kanaleneiland-Zuid is het uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer vanaf het Centraal Station Utrecht. Ook de bereikbaarheid met eigen vervoer vanaf het rijkswegennet is goed te noemen.

Het object bestaat uit drie bouwlagen waarbij de eerste en tweede verdieping een totaal verhuurbaar oppervlak heeft van circa 195 m2 v.v.o. opgedeeld in diverse kantoorunits.

De kantoorunits worden verhuurd met een gemeenschappelijke vergaderruimte die tevens kan dienen als flex werkplek. Op de tweede verdieping bevindt zich tevens een ruim ingerichte keuken waar alle huurders gebruik van kunnen maken. De beschikbare kantoorruimte op de eerste en tweede verdieping leent zich het best voor één gebruiker, maar deelverhuur is zeker bespreekbaar.

Voor wie op zoek is naar een betaalbare, turn-key kantoorruimte vlakbij de Utrechtse binnenstad, is dit een interessant object.

Voor de verhuur is beschikbaar circa 177,50 m2 v.v.o. kantoorruimte:

2e verdieping

Metrage Huurprijs
circa 177,5 m2 v.v.o. € 1.500,00
(eigen keuken en vergaderruimte)

Huurprijzen per maand, inclusief de vaste servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting. De genoemde metrages zijn inclusief een toedeling van de algemene en gemeenschappelijke ruimten.

Voorzieningen

  • Airconditioning
  • Parkeren
  • Vergader ruimtes

Beschikbare huurprijs

m2 kantoorruimte

10-15
178 m2
P.O.A.

Werkplekken

10-15
€1500 pm2/pj
Fixed desk
Flex desk
Private desk
Private office

Aanbod op maat

Zoek je meer specifiek aanbod?

Wij gaan graag voor jou op zoek.

Bereikbaarheid

Eigen vervoer:
De bereikbaarheid vanaf het rijkswegennet is zonder meer goed te noemen. Knooppunt Oudenrijn, waar de rijkswegen A2 (Amsterdam – Maastricht) en A12 (Den Haag/Rotterdam – Arnhem) elkaar kruisen, ligt op minder dan vijf autominuten afstand van het kantoorgebouw. De knooppunten Rijnsweerd en Lunetten (Amersfoort – Breda/’s-Hertogenbosch) zijn eveneens op korte afstand gelegen.

Openbaar vervoer:
De sneltramhalte Kanaleneiland-Zuid is op circa 7 minuten loopafstand van het kantoorgebouw gelegen. Vanaf deze halte vertrekken op zeer regelmatige basis trams in de richting van Utrecht Centraal Station alsmede Nieuwegein en IJsselstein.

  • Auto
  • Fiets
  • Tram

Parkeermogelijkheden

  • Eigen terrein

Plan een bezichtiging of stel een vraag