loader

Herenstraat 99-100

Object
De volledig gerenoveerde multifunctionele ruimte aan de Herenstraat 99-100 te Nieuwegein maakt deel uit van het bedrijventerrein Herenstraat/Kruyderlaan. Het bedrijventerrein bevindt zich nabij het stadscentrum van Nieuwegein. Op het bedrijventerrein is een mix van bedrijven gevestigd, waaronder bedrijven met een industrieel karakter, dienstverlenende bedrijven en (grootschalige) detailhandel.
In de omgeving zijn onder andere gevestigd, Karwei Bouwmarkt, Van Bentum Constructie B.V., AD Automobielbedrijf en Bronbemaling Schijf B.V.

Vloeroppervlak
voor de verhuur is beschikbaar:

β€’ circa 45 m2 beschikbaar gelegen op de 2e verdieping.

Voorzieningen

  • Pantry

Beschikbare huurprijs

m2 kantoorruimte

4-5
45-45 m2
€60 pm2/pj

Aanbod op maat

Zoek je meer specifiek aanbod?

Wij gaan graag voor jou op zoek.

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid per auto is goed. Via de Zuidstedeweg en Wijkerslootweg is de rijksweg A2 goed bereikbaar.

De A.C Verhoefweg is een verbindingsweg naar Utrecht en naar de rijksweg A12 (en A2 en A27). Het stadscentrum van Nieuwegein met het hoofdwinkelcentrum City Plaza bevindt zich op ongeveer tien minuten loopafstand.

Openbaar vervoer is aanwezig in de vorm van een bushalte, welke op 5 minuten lopen ligt. Buslijnen 71 en 74 onderhouden een regelmatige verbinding naar het Centraal Station Utrecht. Op 6 minuten lopen bevindt zich de halte voor de sneltram, welke eveneens een regelmatige verbinding onderhoudt richting Centraal Station Utrecht.

  • Auto
  • Fiets
  • Nabij bus

Parkeermogelijkheden

  • Eigen terrein

Plan een bezichtiging of stel een vraag