loader

Euclideslaan 1

Object
YinYang biedt gebruikers een uniek kantoor aan de oostzijde van Utrecht. Verhuurder heeft het gebouw en het buitengebied volledig gerenoveerd, waarbij de kantoorverdiepingen een meer open karakter hebben gekregen, klimaatinstallaties zijn geüpgraded en voorzieningen zijn gecreëerd. Dit is dan ook één van de redenen dat de huidige huurder EY haar verbondenheid aan deze locatie langdurig heeft verlengd.

Op de begane grond is een open ruimte gerealiseerd gericht op het ontmoeten in de algemene ruimte. Een lunchgelegenheid, als ook een bemande representatieve receptie zijn onderdeel van dit concept om gebruikers te ontzorgen. Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van het nieuwe vergadercentrum op de begane grond.

YinYang is gelegen in Rijnsweerd, aan de oostzijde van Utrecht. Deze kantooromgeving, tussen de Uithof en de binnenstad van Utrecht gelegen, is in ontwikkeling met de komst van bekende organisaties en enkele herontwikkelingen. Hieronder vallen onder andere de Hogeschool van Utrecht, Plus Supermarkten, KBS Advocaten en DAS Rechtsbijstand, maakt Rijnsweerd tot een zeer aantrekkelijke kantoorlocaties.

Vloeroppervlak:
een totaal van ca. 1.956,45 m2 is voor verhuur beschikbaar, verdeeld als volgt:

1e verdieping : circa 615,23 m2 kantoorruimte
2e verdieping : circa 591,2 m2 kantoorruimte
4e verdieping : circa 588,02 m2 kantoorruimte
5e verdieping : circa 162,00 m2 kantoorruimte

Deelverhuur is mogelijk.

Voorzieningen

  • Bedrijfsrestaurant
  • Lift
  • Pantry

Beschikbare huurprijs

m2 kantoorruimte

2-200
162-1.956 m2
P.O.A.

Aanbod op maat

Zoek je meer specifiek aanbod?

Wij gaan graag voor jou op zoek.

Bereikbaarheid

per auto is YinYang uitstekend te bereiken. Het kantorenpark Rijnsweerd ligt in Utrecht Oost, direct aan de afslag van de A27 en A28. Daarnaast is via de Waterlinieweg de A12 eenvoudig te bereiken.
Per openbaar vervoer is het YinYang goed bereikbaar d.m.v. de HOV-lijn van/naar Centraal Station Utrecht in 15 min. en diverse buslijnen van o.a. Nieuwegein, Lunetten, Utrecht Noord, etc.

  • Auto
  • Bus
  • Fiets

Parkeermogelijkheden

  • Eigen terrein

Plan een bezichtiging of stel een vraag