Chat with us, powered by LiveChat
loader

De Brand 10

Object
Kantoor De Brand is strategisch gelegen in Amersfoort, het middelpunt van Nederland en daarmee een aantrekkelijke thuisbasis. Amersfoort ligt in de meest competitieve regio van Europa. Een stad met hoogopgeleide, jonge inwoners en 15.000 ondernemingen, van ZZP-ers tot (inter)nationale hoofdkantoren.

Het kantoorgebouw staat op een perfecte zichtlocatie met ruim 135.000 passanten per dag, direct aan de rijksweg A1 en nabij afrit 13. Het gebouw maakt onderdeel uit van kantorenpark De Brand. Bedrijven als BPD, Livera, Onderwijsgroep Amersfoort, Hollister en DHL hebben zich al gevestigd op deze locatie. De Brand is een centraal gelegen werkomgeving voor optimale performance en zichtbaarheid.

Kantoorgebouw De Brand beschikt over ruime, vrij indeelbare verdiepingsvloeren van circa 690 m2. Deze zijn flexibel in te richten naar de behoefte voor ieder soort organisatie. Deelverhuur is mogelijk vanaf circa 350 m2.

VLOEROPPERVLAK
Voor de verhuur is beschikbaar totaal circa 1.159 m² v.v.o. kantoorruimte verdeeld als volgt :

Begane grond – ca. 80 m² v.v.o.
1e verdieping – VERHUURD
2e verdieping – ca. 495 m² v.v.o.
3e verdieping – ca. 122 m² v.v.o.
4e verdieping – ca. 492 m² v.v.o.
5e verdieping – VERHUURD
6e verdieping – VERHUURD
7e verdieping – VERHUURD

Genoemde metrages zijn inclusief een aandeel in de algemene ruimte van het kantoorgebouw.

Voorzieningen

  • Aansluiting glasvezel
  • Lift
  • Pantry

Beschikbare huurprijs

m2 kantoorruimte

2-105
50-1 m2
€115 pm2/pj

Aanbod op maat

Zoek je meer specifiek aanbod?

Wij gaan graag voor jou op zoek.

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend. Kantorenpark “De Brand” wordt direct ontsloten middels de Rondweg-Oost en ligt op circa 2 minuten afstand van afrit 13 (Amersfoort-Noord) aan de rijksweg A1.

Het NS-station Amersfoort Schothorst ligt op circa 6 minuten fietsafstand van het gebouw. Tevens rijden er bussen van en naar dit station vanaf de nabijgelegen bushalte. De reistijd per bus bedraagt circa 10 minuten.

  • Auto
  • Fiets
  • Nabij bus

Parkeermogelijkheden

  • Eigen terrein

Plan een bezichtiging of stel een vraag