Chat with us, powered by LiveChat
loader

Catharijnesingel 57

Object
Het kantoorgebouw Catharijneborch aan de Catharijnesingel 57 te Utrecht is gelegen op één van de top locaties van Utrecht. Deze locatie midden in het centrum van Utrecht grenst direct aan het winkelcentrum Hoog Catharijne en het Centraal Station Utrecht. Het gebouw bestaat uit 7 bouwlagen en heeft een totale vloeroppervlakte van circa 3.441 m2 kantoorruimte.

De directe omgeving van het Centraal Station Utrecht is één van de meest gewilde kantoorlocaties van Utrecht en kent een breed scala aan huurders als Rabobank, Synchroon, The Office Operators en de Nederlandse Spoorwegen.

Het water in de singel voor de deur van het kantoorgebouw wordt nu weer teruggebracht. Hiermee wordt de historische singelstructuur rond de binnenstad in ere hersteld.

VLOEROPPERVLAK
Voor de verhuur is beschikbaar:
Kelder circa 257 m² v.v.o.
Souterrain circa 321 m² v.v.o.
Begane grond circa 293 m² v.v.o.
Entresol circa 220 m² v.v.o.

Inclusief een aandeel in de algemene ruimte van het kantoorgebouw.

Voorzieningen

  • 24H toegang

Beschikbare huurprijs

m2 kantoorruimte

20-85
220-1.091 m2
P.O.A.

Aanbod op maat

Zoek je meer specifiek aanbod?

Wij gaan graag voor jou op zoek.

Bereikbaarheid

Per auto is de Catharijnesingel goed bereikbaar via de ring Utrecht en de uitvalswegen naar de rijkswegen A2 (afrit 8), A12 (afrit 17) en A27 (knooppunt Rijnsweerd) zijn circa tussen 10 en 20 minuten rijden. Door de ligging direct op het Centraal Station Utrecht is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer perfect te noemen. Centraal Station Utrecht is het openbaar vervoer knooppunt waar trein en busverbindingen uit alle windstreken samen komen. Het Centraal Station Utrecht is gelegen op nog geen 200 meter loopafstand.

  • Auto
  • Fiets
  • Nabij bus
  • Nabij tram/metro
  • Nabij trein

Parkeermogelijkheden

  • Parkeergarage

Plan een bezichtiging of stel een vraag