Op zoek naar een flexplek in Rotterdam Noord?

Ben je onlangs als zzp’er begonnen? Gefeliciteerd! We kunnen ons voorstellen dat werken als zelfstandig ondernemer heel spannend is, maar ook best lastig kan zijn. Je werkt tenslotte alleen en hebt dus niemand om even mee te sparren als je ergens niet uitkomt. Dagen achter elkaar thuiswerken kunnen dan ook vrij saai en eenzaam worden. Toe aan een frisse wind voor je eigen bedrijf? Dan is een flexwerkplek misschien wel wat voor jou.

Trambaan-Rotterdam
desk image

Flexplek in Rotterdam Noord

Ook in Rotterdam zijn een hoop flexplekken te vinden. Rotterdam Noord is een stadsdeel met een gezellige sfeer en wordt als een echte volkswijk gezien. Het is daarom dan ook een ideale locatie om hier een plek te huren als ondernemer. Er zijn veel ateliers en galeries waar ook werkplekken in te huur zijn, Rotterdam Noord is daarom perfect geschikt creatieve ondernemers. Daarnaast is de locatie goed bereikbaar met het openbaar vervoer of met de auto, wat natuurlijk een extra pluspunt is.

desk image

Waar moet je op letten?

Als je op zoek gaat naar een flexplek, is de kans groot dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Bij Deskfinder helpen we je daarom graag bij het vinden van een geschikte plek voor jouw business. Denk voordat je deze zoektocht begint eens na over de volgende punten:

Locatie
De locatie is natuurlijk een belangrijk punt. Ben je bereid om ver te reizen om bij het kantoor te komen? Het reizen naar kantoor of terug naar huis kan een fijn moment zijn om je hoofd even leeg te maken van al het werk. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je hier niet op zit te wachten en het liever dichter bij huis zoekt.

Budget
De meeste flexwerkplekken zijn een stuk goedkoper dan de huurkosten die je maakt als je een kantoorruimte gaat huren. Toch is het belangrijk om van te voren te bedenken hoeveel je ongeveer kwijt wilt zijn qua kosten.

Voorzieningen
Wat vind jij belangrijk om in een kantoor te hebben? Heb je een keuken nodig om je eten te bereiden of is alleen een koelkast genoeg? Is er koffie en thee aanwezig of moet je hier apart voor betalen? Kijk ook of er een vergaderruimte is of een ruimte om te bellen. Daarnaast is het verstandig om te zien welke mensen hier al een plek huren. Als al deze mensen in een totaal andere business werken, dan zal het levelen misschien iets lastiger worden.

Hoe helpt Deskfinder jou?

Deskfinder is een onafhankelijk kantorenplatform met een groot team van vastgoedmakelaars achter zich. Wij staan daarom altijd voor jou klaar. Via Deskfinder.nl vind je een overzicht van het actuele aanbod.