Huur een werkplek in Den Haag Haagse Hout

Een werkplek vinden klinkt misschien simpel, maar in de meeste gevallen komt er toch nog een hoop bij kijken. Zo ook wanneer je op zoek bent naar een werkplek in Den Haag Haagse Hout. In de meeste gevallen heb je helemaal geen tijd om alles zelf uit te zoeken, terwijl een fijne werkplek toch wel een van de belangrijkste dingen voor je bedrijf is. Bij Deskfinder.nl weten we dat deze zoektocht enorm tijdrovend kan zijn. Dat is dan ook precies de reden dat we je graag helpen bij het vinden van de perfecte werkplek voor jouw bedrijf. Met een team van ruim honderd vastgoedmakelaars staan wij altijd voor jou klaar. Daarnaast kunnen we al binnen drie uur een bezichtiging plannen en helpen we je zelfs bij het onderhandelen. Je wilt hier tenslotte wel de beste deal uit halen.

Den Haag Haagse Hout

Den Haag is een prachtige stad om te wonen én om te werken. Of dat nu in het centrum is of in een andere wijk in deze fantastische stad. Zo ook in Den Haag Haagse Hout, wat zeker een goede plek is om op zoek te gaan naar een kantoorruimte. Het World Trade Centre staat in dit deel van de stad, maar er zijn natuurlijk genoeg andere mooie panden te vinden waar je een kantoor kunt huren.

Tot slot is dit stadsdeel perfect bereikbaar voor zowel met de auto, vanaf de A12, maar ook met het openbaar vervoer vanaf het station.

desk image

Huur een werkplek in Den Haag Haagse Hout

Zoals gezegd zijn flexwerkplekken ideaal voor beginnende ondernemers die nog geen eigen kantoor nodig hebben, maar het wordt ook steeds meer gebruikt door werknemers die hun kantoor routine willen doorbreken. Productiviteit is namelijk lang niet altijd het hoogst op kantoor. Deze kun je stimuleren door eens op een andere plek te werken, en daar zijn de flexplekken natuurlijk ideaal voor!

Als je zo nu en dan de drukte van de stad een klein beetje wilt ontvluchten en toe bent aan een groenere omgeving, dan zit je in Nieuw West goed. Dit is namelijk het groenste stadsdeel van Amsterdam. Dit komt onder andere door de prachtige parken die hier omheen liggen, zoals het Sloterpark en de Sloterplas. Ook in Amsterdam Nieuw West worden steeds vaker flexplekken en creatieve broedplaatsen aangeboden. Vooral ondernemers en zzp’ers zul je hier terugvinden.

desk image

Zo begin je de zoektocht

Als je eenmaal besloten hebt in welk stadsdeel het nieuwe kantoor moet komen, kun je verder gaan met de zoektocht. Het is verstandig om van te voren al een budget te bepalen, zodat je in ieder geval weet welk kantoor binnen jouw budget past. Op die manier kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Maar dat is niet het enige waar je rekening mee moet houden bij het vinden van de juiste werkplek.

De grootte van het kantoor

Is je bedrijf aan het groeien? Dan is het slim om voor een kantoor te kiezen dat met je bedrijf mee kan groeien. Bedenk voor hoeveel personen het kantoor geschikt moet zijn zodat je er in ieder geval zeker van bent dat je hier nog een aantal jaar kunt blijven zitten.

De indeling

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt als je een nieuwe kantoorruimte bekijkt, maar het is wel belangrijk om ook hier rekening mee te houden. Wordt er veel gebeld door jouw werknemers? Dan is het fijn als hier aparte ruimtes voor zijn, zodat het niet al te rumoerig wordt in het werkveld. Daarnaast is het prettig om in ieder geval een aantal aparte ruimtes te hebben, zodat hier gesprekken gevoerd kunnen worden en in vergaderd kan worden.

Hoe zit het met de lunch? Is er ruimte voor een grote tafel waar iedereen aan kan lunchen of is dit voor jouw bedrijf niet nodig? Tot slot is het belangrijk om rekening te houden met de opbergruimte. Als bedrijf heb je hoe dan ook een hoop spullen die je liever niet in het zicht wilt hebben. Zorg dat er genoeg plaats is voor kasten, of dat er misschien een opbergruimte is waar je gebruik van kunt maken.

Soort pand

Er zijn verschillende soorten panden waar je een kantoorruimte kunt huren. De meeste ondernemers beginnen in een bedrijfsverzamelgebouw, omdat je hier samen met andere ondernemers een ruimte kunt huren. Op die manier deel je de kosten voor de faciliteiten delen. Daarnaast is het binnen een bedrijfsverzamelgebouw ook gemakkelijk om door te stromen naar een iets grotere ruimte wanneer je bedrijf groeit. Maar je kunt ook kiezen voor een kantoorruimte in bijvoorbeeld een business center.

Bereikbaarheid

Dit is een belangrijk punt om rekening mee te houden: waar moet het personeel vandaan komen en is het voor hen goed te bereiken? Je wilt natuurlijk niet dat je werknemers ineens een uur langer onderweg zijn omdat het openbaar vervoer op deze locatie niet goed geregeld is.

Parkeerplekken

Komt het grotendeel van je werknemers en zakelijke klanten met de auto? Dan is het vooral belangrijk dat er genoeg parkeergelegenheid in de buurt is. Om hier zeker van te zijn, zou je zelfs de gemeente kunnen contacten om te informeren naar eventuele plannen voor de buurt.

persoonlijk advies

Deskfinder.nl

Heb je hulp nodig bij het vinden van een bedrijfsruimte die bij jou past? We helpen je graag! Als onafhankelijk kantorenplatform staan we altijd voor jou klaar met een team van 100 vastgoedmakelaars. Op die manier hoef je niet te schakelen tussen verschillende makelaars of verhuurders, maar bekijk je de panden, werkplekken en kantoorruimtes via een gemakkelijk overzicht om de perfecte match te vinden. Op die manier houd jij meer tijd over voor je bedrijf, in plaats van het uitzoeken van facilitaire voorzieningen.

Het aanbod van de kantoorruimtes is via Deskfinder.nl gemakkelijk te filteren op locatie, het aantal personen, de oppervlakte van de bedrijfsruimte, het kantoortype en de beschikbare voorzieningen. Bij elke locatie zijn een flink aantal foto’s van zowel de binnen- als buitenkant van het pand. Daarnaast is er een uitgebreide beschrijving te lezen van het pand zelf en de directe omgeving, met een opsomming van de voorzieningen. En is er informatie te lezen over de bereikbaarheid van de kantoorruimte, de parkeermogelijkheden en de huuropties.

Als je de juiste ruimte eenmaal hebt bezichtigd, is het tijd voor de onderhandelingen. Is dit niet je sterkste punt? Geen probleem, want ook daar kan Deskfinder je bij helpen. Je wilt tenslotte wel de juiste deal hieruit halen. En het mooie hiervan, is dat onze diensten gewoon gratis te gebruiken zijn. Het enige wat je hiervoor moet doen, is op zoek gaan naar de juiste kantoorruimte en het formulier invullen. Dan kun je de rest met een gerust hart aan ons overlaten.

usp icon1

Creatieve werksfeer

Voor freelancers is het fijn om in een omgeving te zijn met andere werkende mensen. Als freelancer kan het werken soms best wel eenzaam voelen. Op zo’n werkplek kun je gemakkelijk even een praatje met iemand maken of misschien zelfs wel sparren over bepaalde onderdelen waar jezelf niet zo snel uit kunt komen.

usp icon1

Netwerk

Werken in een flexplek is een gemakkelijke manier om nieuwe, gelijkgestemde mensen te ontmoeten. Dat zorgt voor een fijne omgeving om in te werken, maar is ook nog eens goed voor je netwerk. Helemaal als je nog maar net als zelfstandig ondernemer begint, kan dit verstandig zijn. Daarnaast geldt dit ook voor werknemers die af en toe buiten de deur werken, je weet tenslotte nooit wie je tegenkomt.

usp icon1

Meer controle over prioriteiten

Het is een fijne plek omdat je hier niet met de dagelijkse taken in het huishouden zit. Als je gewend bent om thuis te werken, dan zul je ongetwijfeld tussendoor de huishoudelijke taken verrichten. In een flexplek heb je hier geen last van, en kun je evengoed zelf bepalen wat je wanneer doet.

usp icon1

Budget

Een groot voordeel van een flexwerkplek, zijn de lage kosten. In de meeste gevallen ben je niet heel veel geld kwijt voor een fijne werkplek. Zonder vervelend huurcontract of abonnement kun je dus al je eigen plekje hebben. En met een beetje geluk haal je dit geld er ook weer uit, wie weet haal jij een nieuwe opdracht binnen dankzij de nieuwe mensen die je hier leert kennen.

usp icon1

Locatie

De flexwerkplekken in Den Haag zijn op een hoop locaties te vinden. Zowel middenin het centrum, als daarbuiten. Tegenwoordig komen er steeds meer flexwerkplekken in de stad. Zo hoef je nooit heel ver te reizen om naar ‘kantoor’ te gaan. Daarnaast zijn er een hoop creatieve broedplaatsen waar je een plekje kunt huren, maar ook plekken in financiële business centers. Zo is er voor ieder wat wils.

usp icon1

Snel een nieuw kantoor

Zit er haast bij het vinden van een nieuw kantoor? Geen probleem! Deskfinder helpt je zo snel mogelijk aan een nieuwe bedrijfsruimte in Den Haag. Wil je vandaag nog een bezichtiging? Ook dat is mogelijk. We kunnen zelfs binnen 3 uur een bezichtiging regelen.

Het mooie hieraan is dat onze service geheel gratis is. Het enige wat jij hoeft te doen, is het formulier invullen. De rest kun je met een gerust hart aan ons overlaten.