Chat with us, powered by LiveChat

Huur een werkplek in Den Haag Centrum

Gaat het goed met de zaken en is je bedrijf flink aan het groeien? Gefeliciteerd! In de meeste gevallen betekent dat ook dat je op den duur op zoek moet gaan naar een nieuw kantoor. Hoe beter het met de zaken gaat, hoe meer werknemers er voor je komen te werken. Dat betekent vaak dat het tijd is voor de volgende stap: een nieuwe werkplek vinden in Den Haag Centrum.

Het kan een flinke zoektocht zijn om een kantoor te vinden dat goed past bij jouw bedrijf. Maar wanneer het drukker wordt binnen het bedrijf, heb je juist minder tijd om je met dit soort zaken bezig te houden. Juist daarom ben je bij Deskfinder.nl aan het goede adres. Met een team van ruim honderd vastgoedmakelaars staan we voor jou klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte kantoorruimte voor jouw bedrijf.

Den Haag Centrum

Den Haag is een populaire stad, zowel om in te wonen als om hier te werken. Het centrum staat toch wel bekend om de prachtige gebouwen en monumentale panden. Verwacht hier geen gigantische business centers, maar juist de authentieke kantoren en bedrijfsverzamelpanden.

De bereikbaarheid in het centrum is goed, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Den Haag centrum mag dan misschien niet het grootste stadsdeel zijn, Den Haag Escamp telt namelijk meer inwoners, maar het is wel het meest geliefd onder ondernemers. Daarnaast is het centrum ook een heel gezellige wijk om je kantoor te vestigen, met alle bars en restaurants om de hoek.

desk image

Huur een werkplek in Den Haag Centrum


Zoals gezegd zijn flexwerkplekken ideaal voor beginnende ondernemers die nog geen eigen kantoor nodig hebben, maar het wordt ook steeds meer gebruikt door werknemers die hun kantoor routine willen doorbreken. Productiviteit is namelijk lang niet altijd het hoogst op kantoor. Deze kun je stimuleren door eens op een andere plek te werken, en daar zijn de flexplekken natuurlijk ideaal voor!


Als je zo nu en dan de drukte van de stad een klein beetje wilt ontvluchten en toe bent aan een groenere omgeving, dan zit je in Nieuw West goed. Dit is namelijk het groenste stadsdeel van Amsterdam. Dit komt onder andere door de prachtige parken die hier omheen liggen, zoals het Sloterpark en de Sloterplas. Ook in Amsterdam Nieuw West worden steeds vaker flexplekken en creatieve broedplaatsen aangeboden. Vooral ondernemers en zzp’ers zul je hier terugvinden.

desk image

Waar moet je op letten?

Als de zoektocht naar het juiste kantoor is begonnen, dan zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden.

Budget

Zo is het budget natuurlijk een belangrijk punt. Ga bij jezelf na hoeveel je van plan bent hier maandelijks aan uit te geven. Als je echt nog geen idee hebt, dan is het goed om in ieder geval een richtlijn aan te houden, dat maakt het zoeken een stuk gemakkelijker.

Voorzieningen

Dan zijn er natuurlijk bepaalde voorzieningen waar je rekening mee moet houden. Naast internet is het ook fijn om te weten of er een keuken met of zonder oven in zit, of er een receptie is, een postvak en of er parkeerplekken in de buurt zijn.

Grootte

Tot slot is het goed om te bedenken hoe groot het kantoor moet zijn. Hoeveel personeel moet je hierin kwijt en hoeveel gaat hier de komende jaren nog bij komen? Gemiddeld heeft elke medewerker zo’n zeven vierkante meter nodig in het kantoor. In de meeste gevallen klopt dit, maar toch gaat deze regel niet altijd helemaal op. Bij een klein bedrijf wordt de ruimte al snel te groot, en bij een groot bedrijf juist te klein. Zo’n 20 vierkante meter voor vier personen is in dat geval een betere maatstaf om aan te houden.

Bedenk daarnaast ook hoe je de ruimte in wilt delen. Is er een vergaderruimte? Moet er een grote tafel in komen om gezamenlijk te kunnen lunchen en wil je als baas je eigen, afgesloten ruimte hebben? Ook dit is belangrijk om mee te nemen bij het berekenen van het aantal vierkante meters dat je nodig denkt te hebben.

persoonlijk advies

Deskfinder staat voor je klaar

De zoektocht naar het perfecte bedrijfspand kan lastig en tijdrovend zijn. Deze tijd wil jij natuurlijk liever in je dagelijkse bezigheden voor je bedrijf besteden. Deskfinder helpt je daarom graag. Via de filters in het handige overzicht, zie je al snel welke bedrijfspanden er op jouw interesses aansluiten. Zie je een mooi kantoor dat je even wilt bewaren? Dan kun je deze gemakkelijk opslaan als favoriet door op het hartje te klikken. Op deze manier kun je rustig verder kijken, om jouw favorieten later met elkaar te vergelijken.

Heb je eenmaal een pand gevonden waar jij je hart aan verloren bent? Dan is het tijd voor de bezichtiging! Via Deskfinder is het zelfs mogelijk om binnen drie uur een bezichtiging te plannen. Als er haast zit bij het vinden van jouw ideale kantoorpand, dan zit je bij ons dus goed. Als het pand in het echt ook aan jouw wensen voldoet, is het tijd voor de onderhandeling. Geen zorgen als dit niet jouw sterkste punt is, want ons team van vastgoedmakelaars helpt je ook hier bij. Je wilt tenslotte wel de beste deal eruit halen.

Het mooie van onze dienst is dat het helemaal gratis is. Je hoeft alleen maar het formulier in te vullen. De rest kun je met een gerust hart aan ons overlaten!

usp icon1

Creatieve werksfeer

Voor freelancers is het fijn om in een omgeving te zijn met andere werkende mensen. Als freelancer kan het werken soms best wel eenzaam voelen. Op zo’n werkplek kun je gemakkelijk even een praatje met iemand maken of misschien zelfs wel sparren over bepaalde onderdelen waar jezelf niet zo snel uit kunt komen.

usp icon1

Netwerk

Werken in een flexplek is een gemakkelijke manier om nieuwe, gelijkgestemde mensen te ontmoeten. Dat zorgt voor een fijne omgeving om in te werken, maar is ook nog eens goed voor je netwerk. Helemaal als je nog maar net als zelfstandig ondernemer begint, kan dit verstandig zijn. Daarnaast geldt dit ook voor werknemers die af en toe buiten de deur werken, je weet tenslotte nooit wie je tegenkomt.

usp icon1

Meer controle over prioriteiten

Het is een fijne plek omdat je hier niet met de dagelijkse taken in het huishouden zit. Als je gewend bent om thuis te werken, dan zul je ongetwijfeld tussendoor de huishoudelijke taken verrichten. In een flexplek heb je hier geen last van, en kun je evengoed zelf bepalen wat je wanneer doet.

usp icon1

Budget

Een groot voordeel van een flexwerkplek, zijn de lage kosten. In de meeste gevallen ben je niet heel veel geld kwijt voor een fijne werkplek. Zonder vervelend huurcontract of abonnement kun je dus al je eigen plekje hebben. En met een beetje geluk haal je dit geld er ook weer uit, wie weet haal jij een nieuwe opdracht binnen dankzij de nieuwe mensen die je hier leert kennen.

usp icon1

Locatie

De flexwerkplekken in Den Haag zijn op een hoop locaties te vinden. Zowel middenin het centrum, als daarbuiten. Tegenwoordig komen er steeds meer flexwerkplekken in de stad. Zo hoef je nooit heel ver te reizen om naar ‘kantoor’ te gaan. Daarnaast zijn er een hoop creatieve broedplaatsen waar je een plekje kunt huren, maar ook plekken in financiële business centers. Zo is er voor ieder wat wils.

usp icon1

Snel een nieuw kantoor

Zit er haast bij het vinden van een nieuw kantoor? Geen probleem! Deskfinder helpt je zo snel mogelijk aan een nieuwe bedrijfsruimte in Den Haag. Wil je vandaag nog een bezichtiging? Ook dat is mogelijk. We kunnen zelfs binnen 3 uur een bezichtiging regelen.

Het mooie hieraan is dat onze service geheel gratis is. Het enige wat jij hoeft te doen, is het formulier invullen. De rest kun je met een gerust hart aan ons overlaten.