Werkplek in Amsterdam

Met een netwerk van ruim 100 makelaars verspreid over heel Nederland, vind jij snel en kosteloos jouw perfecte werkplek in Amsterdam. Een passende plek of ruimte in een creatieve omgeving, die motiveert en inspireert. Kortom; een plek die voelt als thuis. Je werkplek wordt een plek waar je prettig kan werken, vergaderen en goede gesprekken met klanten of leveranciers kan hebben.

Dankzij onze vele makelaars hebben wij een groot aanbod werkplekken, welke in een handig systeem staan. Via onze site is het heel gemakkelijk om je wensen aan te geven. Geef aan in welke wijk je een werkplek wilt en geef aan of je overige wensen aan. Zoek jouw werkplek in Amsterdam via dit handige systeem, om neem direct contact op voor een aanbod op maat.

werkplek amsterdam
desk image

Jouw werkplek in Amsterdam vind je met Deskfinder.nl


Laat je helpen door onze onafhankelijke makelaars. Heb je één of meer favoriete werkplekken gevonden? Bezichtig deze werkplekken binnen 3 uur! Alles wat je hoeft te doen is een bezichtiging in te plannen. Wij helpen je te onderhandelen voor een eerlijke prijs.

desk image
usp icon1

Soort kantoorruimte

Voordat je op zoek gaat naar een bedrijfspand, is het goed om te bedenken in wat voor soort kantoor jij je bedrijf ziet zitten. Begin je nog maar net en heb je niet veel personeel, dan kan een flexwerkplek aantrekkelijk zijn of misschien zelfs een coworking space. Kies je voor iets meer vastigheid, dan kom je al snel uit in een kantoortuin. Het is natuurlijk ook geheel begrijpelijk als je een kantoor zoekt dat volledig van jouzelf is. Dan is het slim om te kijken naar kantoorunits of een bedrijfsruimte in een business center of bedrijvenpand.
Om erachter te komen welk type kantoor het beste bij jouw bedrijf past, is het goed om na te denken over hoe lang je van plan bent om dit nieuwe kantoor te huren. Wil je het voor de komende drie jaar huren, maar ziet het ernaar uit dat je bedrijf wel flink gaat groeien? Let er dan op dat je in dit nieuwe kantoor ook de mogelijkheid hebt om te groeien.

usp icon1

Zoektocht

Voordat je verder gaat met de zoektocht naar de ideale kantoorruimte in Amsterdam, is het verstandig om jezelf eerst een aantal vragen te stellen:
● In welk stadsdeel in Amsterdam ben ik op zoek naar een werkplek?
● Wat is mijn budget?
● Voor hoeveel personen is het?
● Naar wat voor type kantoor ben ik op zoek?
● Hoeveel vierkante meter heb ik nodig?
● Welke voorzieningen moeten er zijn?
● Moet het een gemeubileerd kantoor zijn of juist niet?
● Gaat mijn bedrijf in de toekomst hard groeien waardoor ik meer personeel moet aannemen?
Als je hier eenmaal een duidelijk beeld van hebt, kun je op zoek gaan naar jouw ideale bedrijfspand.

usp icon1

Deskfinder helpt jou

De zoektocht naar het perfecte bedrijfspand kan lastig en tijdrovend zijn. Deze tijd wil jij natuurlijk liever in je dagelijkse bezigheden voor je bedrijf besteden. Daarom helpen we je bij Deskfinder graag. Via de filters in het handige overzicht, zie je al snel welke bedrijfspanden er op jouw interesses aansluiten. Zie je een mooi kantoor dat je even wilt bewaren? Dan kun je deze gemakkelijk opslaan als favoriet door op het hartje te klikken. Op deze manier kun je rustig verder kijken, om jouw favorieten later met elkaar te vergelijken.

Heb je eenmaal een pand gevonden waar jij je hart aan verloren bent? Dan is het tijd voor de bezichtiging! Via Deskfinder is het zelfs mogelijk om binnen drie uur een bezichtiging te plannen. Als er haast zit bij het vinden van jouw ideale kantoorpand, dan zit je bij ons dus goed. Als het pand in het echt ook aan jouw wensen voldoet, is het tijd voor de onderhandeling. Geen zorgen als dit niet jouw sterkste punt is, want ons team van vastgoedmakelaars helpt je ook hier bij als je dat wilt. Je wilt tenslotte wel de beste deal eruit halen!

usp icon1

Hoe werkt Deskfinder

Via Deskfinder zie je een ruim aantal foto’s van het pand, zowel van binnen als buiten. Verder staat er een uitgebreide beschrijving bij over het pand en de directe omgeving en een opsomming van de voorzieningen. Ook lees je hier ook informatie over de bereikbaarheid van de kantoorruimte, de parkeermogelijkheden en de huuropties. Mocht je nog verdere vragen over het pand hebben, dan kun je het formulier gebruiken om nog eventuele vragen te stellen.
Het mooie van onze dienst is dat het helemaal gratis is. Je hoeft alleen maar het formulier in te vullen. De rest kun je met een gerust hart aan ons overlaten!