Huur de perfecte werkplek in Amsterdam

Gaat het goed met je business en vind je dat je keukentafel wel eens verruild mag worden voor een wat professioneler kantoor? Een flexplek is dan de ideale oplossing. Hier ga je heen om te werken, om vervolgens thuis weer echt tot rust te kunnen komen. Op deze manier zul je misschien net iets minder snel afgeleid zijn door alle huishoudelijke taken die je nog moet vervullen. Maar hoe begin je met het zoeken van een flexwerkplek in Amsterdam Centrum? Deskfinder helpt je hier graag bij.

Op Deskfinder.nl vind je een duidelijk overzicht met de kantoorruimtes die worden aangeboden. Om wat gerichter te kunnen zoeken, kun je de handige zoekfilters gebruiken. Zo vind jij de resultaten die bij jouw wensen passen. Als onafhankelijk kantorenplatform met ruim 100 vastgoedmakelaars, staan wij altijd voor jou klaar om je ergens mee te helpen.

flexplek in amsterdam nieuw west
desk image

Flexplek in Amsterdam Centrum


Zoals gezegd zijn flexwerkplekken ideaal voor beginnende ondernemers die nog geen eigen kantoor nodig hebben, maar het wordt ook steeds meer gebruikt door werknemers die hun kantoor routine willen doorbreken. Productiviteit is namelijk lang niet altijd het hoogst op kantoor. Deze kun je stimuleren door eens op een andere plek te werken, en daar zijn de flexplekken natuurlijk ideaal voor!


Amsterdam Centrum heeft natuurlijk prachtige grachtenpanden en andere mooie gebouwen die verspreid door het centrum staan. Het zou dan ook fantastisch zijn om hier je werkplek te kunnen hebben! Het is een echte bruisende stad die niet alleen geliefd is bij de vele toeristen, een hoop bedrijven zitten in Amsterdam Centrum gevestigd. Niet gek ook, want de stad heeft voor ieder wat wils. Daarnaast is de bereikbaarheid in het centrum goed. Vanaf centraal station ben je binnen no time waar je moet zijn dankzij de tram. Daarnaast beschikt Amsterdam Centrum over een grote hoeveelheid goede restaurants, gezellige cafés, mooie winkels en unieke boetiekjes. Een prachtige plek dus om hier met je kantoor te zitten!

desk image
usp icon1

Creatieve werksfeer

Voor freelancers is het fijn om in een omgeving te zijn met andere werkende mensen. Als freelancer kan het werken soms best wel eenzaam voelen. Op zo’n werkplek kun je gemakkelijk even een praatje met iemand maken of misschien zelfs wel sparren over bepaalde onderdelen waar jezelf niet zo snel uit kunt komen.

usp icon1

Netwerk

Werken in een flexplek is een gemakkelijke manier om nieuwe, gelijkgestemde mensen te ontmoeten. Dat zorgt voor een fijne omgeving om in te werken, maar is ook nog eens goed voor je netwerk. Helemaal als je nog maar net als zelfstandig ondernemer begint, kan dit verstandig zijn. Daarnaast geldt dit ook voor werknemers die af en toe buiten de deur werken, je weet tenslotte nooit wie je tegenkomt.

usp icon1

Meer controle over prioriteiten

Het is een fijne plek omdat je hier niet met de dagelijkse taken in het huishouden zit. Als je gewend bent om thuis te werken, dan zul je ongetwijfeld tussendoor de huishoudelijke taken verrichten. In een flexplek heb je hier geen last van, en kun je evengoed zelf bepalen wat je wanneer doet.

usp icon1

Budget

Een groot voordeel van een flexwerkplek, zijn de lage kosten. In de meeste gevallen ben je niet heel veel geld kwijt voor een fijne werkplek. Zonder vervelend huurcontract of abonnement kun je dus al je eigen plekje hebben. En met een beetje geluk haal je dit geld er ook weer uit, wie weet haal jij een nieuwe opdracht binnen dankzij de nieuwe mensen die je hier leert kennen.

usp icon1

Locatie

De flexwerkplekken in Amsterdam zijn op een hoop locaties te vinden. Zowel middenin het centrum, als daarbuiten. Tegenwoordig komen er steeds meer flexwerkplekken in de stad. Zo hoef je nooit heel ver te reizen om naar ‘kantoor’ te gaan. Daarnaast zijn er een hoop creatieve broedplaatsen waar je een plekje kunt huren, maar ook plekken in financiële business centers. Zo is er voor ieder wat wils.

usp icon1

Hoe helpt Deskfinder jou?

Via het handige overzicht op Deksfinder.nl zie je meteen het actuele aanbod van de flexplekken in Amsterdam Centrum. Klik op het hartje om jouw favorieten op te slaan, om deze op een later moment met elkaar te kunnen vergelijken. Zie je een kantoorplek dat helemaal aan jouw verwachtingen voldoet? Dan is het tijd voor de bezichtiging! We kunnen de bezichtiging al binnen drie uur inplannen. Als er haast achter zit, ben je dus aan het juiste adres bij ons. Het mooie hieraan, is dat deze dienst helemaal gratis is. Het enige wat je hoeft te doen, is het formulier invullen. De rest kun je met een gerust hart aan ons overlaten.