Chat with us, powered by LiveChat

Huur een kantoorruimte in Utrecht Papendorp

Is het tijd om je huidige kantoor te verlaten en moet je dus op zoek naar iets nieuws? Het bedrijventerrein in Utrecht Papendorp is een goede keuze om je bedrijf te vestigen. Of je nu het huidige pand uit moet omdat je te groot wordt, of om een andere reden, bij Deskfinder.nl helpen we je bij het vinden van een nieuwe kantoorruimte. Zelfs als er haast achter zit, staan wij voor je klaar. Het is bij ons namelijk mogelijk om al binnen drie uur een bezichtiging in te plannen voor het kantoor. Wie weet zit jij volgende week al in een nieuw pand met je bedrijf!

 

De zoektocht naar de perfecte kantoorruimte in Utrecht Papendorp maken we simpel dankzij onze overzichtelijke website. Via de filters is het mogelijk om de zoekresultaten een stuk gerichter te maken, zodat je snel genoeg ziet wat het aanbod van de kantoorruimtes is. Wil je liever alles uit handen geven voor deze zoektocht? Ook dat is mogelijk, ons team van ruim honderd vastgoedmakelaars staat voor jou klaar om je te helpen.

desk image

Utrecht Papendorp

Utrecht is een prachtige stad om je bedrijf te vestigen met veel plekken om een kantoorruimte te kunnen huren. Zo ook op bedrijventerrein Papendorp aan de A12. Je vindt hier verschillende soorten kantoorruimtes. Van kantoorplekken in een bedrijfsverzamelkantoor, een heel kantoor voor jezelf tot werkplekken binnen een kantoorpand. Het bedrijventerrein is onderdeel van de wijk Leidsche Rijn, dat in de stad Utrecht ligt. Er zijn al veel bedrijven je voorgegaan door hier een kantoorruimte te huren. Zo zul je hier onder andere het hoofdkantoor van Bol.com vinden.

desk image

Het vinden van de ideale kantoorruimte

Om de perfecte werkplek voor jouw bedrijf te vinden, is het van belang om met een aantal punten rekening te houden. Door hier al een duidelijk beeld van te schetsen voordat je begint aan deze zoektocht, is de kans groot dat je veel sneller die droomwerkplek zult vinden. Ga daarom van te voren na hoeveel je ongeveer kwijt wilt zijn aan het kantoor. Hoeveel is het maandelijkse budget en komen er nog meer kosten bij kijken? Wellicht is het mogelijk om de meubelen uit het oude kantoor mee te verhuizen. Als je een heel nieuw kantoor wilt hebben, is de kans groot dat je ook moet investeren in nieuwe meubelen. Of kies je liever voor een gemeubileerd kantoor?

 

Bedenk in wat voor soort kantoor je het bedrijf wilt vestigen. Als je op zoek bent naar een kantoorruimte in het centrum, zul je al snel uitkomen in een wat kleiner bedrijfspand. Een kantoorruimte in een businesscenter zul je hier tenslotte niet vinden. Ga vervolgens na voor hoeveel personen het kantoor geschikt is. Houd hierbij in je achterhoofd dat je hier wel een paar jaar wilt blijven, en dat je dus ook moet kunnen groeien in dit kantoor. Bedenk dus hoeveel vierkante meter het kantoor ongeveer zal moeten zijn.

 

Een ander belangrijk aspect is de voorzieningen die in de kantoorruimte aanwezig moeten zijn. Is er een keuken, toiletten, eventueel een douche? Is er een ruimte om met alle werknemers te kunnen lunchen, zijn er vergaderruimtes, een receptie, een brievenbus, etcetera. Het zijn allemaal punten om rekening mee te houden.

Deskfinder.nl

De zoektocht naar het perfecte bedrijfspand kan lastig en tijdrovend zijn. Deze tijd wil jij natuurlijk liever in je dagelijkse bezigheden voor je bedrijf besteden. Deskfinder helpt je daarom graag. Via de filters in het handige overzicht, zie je al snel welke bedrijfspanden er op jouw interesses aansluiten. Zie je een mooi kantoor dat je even wilt bewaren? Dan kun je deze gemakkelijk opslaan als favoriet door op het hartje te klikken. Op deze manier kun je rustig verder kijken, om jouw favorieten later met elkaar te vergelijken.

 

Heb je eenmaal een pand gevonden waar jij je hart aan verloren bent? Dan is het tijd voor de bezichtiging! Via Deskfinder is het mogelijk om al op dezelfde dag een bezichtiging te plannen, zelfs al binnen drie uur. Als er haast zit bij het vinden van jouw ideale kantoorpand, dan zit je bij ons dus goed. Wanneer het pand in het echt ook aan jouw wensen voldoet, is het tijd voor de onderhandeling. Geen zorgen als dit niet jouw sterkste punt is, want ons team van vastgoedmakelaars helpt je ook hier bij als je dat wilt. Je wilt tenslotte wel de beste deal eruit halen.

 

Het mooie van onze dienst is dat het helemaal gratis is. Je hoeft alleen maar het formulier in te vullen. De rest kun je met een gerust hart aan ons overlaten!