Chat with us, powered by LiveChat

Huur een kantoorruimte in Utrecht Oost

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorruimte in Utrecht Oost, maar heb je eigenlijk geen idee waar je moet beginnen met deze zoektocht? Je hebt geluk, want bij Deskfinder ben je aan het juiste adres. Omdat we weten dat het vinden van een nieuwe kantoorruimte een tijdrovende klus kan zijn, helpen we je graag. Bij Deskfinder zijn we snel, het is gratis en met een team van ruim honderd vastgoedmakelaars staan we altijd voor jou klaar. Tijd om te beginnen met die zoektocht dus.

Of je nu uit je kantoor moet omdat je bedrijf flink aan het groeien is en je uit het huidige kantoor groeit, of wanneer je vindt dat het tijd is voor een serieuze stap voor je onderneming, we hebben voor iedereen wat. Van coworkingspaces om gemakkelijk te kunnen netwerken, tot prachtige kantoren in mooie panden of business centers.

Utrecht Oost

Utrecht is een prachtige stad, zowel om te wonen als om je bedrijf te vestigen. Het is het hart van Nederland, dat geweldig centraal ligt.

Is bereikbaarheid belangrijk voor jou? Dan is Utrecht Oost een uitstekende keuze. Hier bevind je je in de buurt van de A12, A27 en A28. Je bent dus goed bereikbaar voor elke hoek in Nederland. Zo is het goed te bereiken voor zowel je werknemers als de zakelijke relaties die een bezoek op kantoor komen brengen. Naast het feit dat Utrecht Oost goed bereikbaar is per auto, is het ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

desk image

Huur een kantoorruimte in Utrecht Oost

Zoals gezegd zijn flexwerkplekken ideaal voor beginnende ondernemers die nog geen eigen kantoor nodig hebben, maar het wordt ook steeds meer gebruikt door werknemers die hun kantoor routine willen doorbreken. Productiviteit is namelijk lang niet altijd het hoogst op kantoor. Deze kun je stimuleren door eens op een andere plek te werken, en daar zijn de flexplekken natuurlijk ideaal voor!


Als je zo nu en dan de drukte van de stad een klein beetje wilt ontvluchten en toe bent aan een groenere omgeving, dan zit je in Nieuw West goed. Dit is namelijk het groenste stadsdeel van Amsterdam. Dit komt onder andere door de prachtige parken die hier omheen liggen, zoals het Sloterpark en de Sloterplas. Ook in Amsterdam Nieuw West worden steeds vaker flexplekken en creatieve broedplaatsen aangeboden. Vooral ondernemers en zzp’ers zul je hier terugvinden.

desk image

Zo begin je de zoektocht

Als je eenmaal besloten hebt in welk stadsdeel het nieuwe kantoor moet komen, kun je verder gaan met de zoektocht. Het is verstandig om van te voren al een budget te bepalen, zodat je in ieder geval weet welk kantoor binnen jouw budget past. Op die manier kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

Heb je een kantoor gevonden dat past bij jouw wensen? Dan is het natuurlijk tijd om dit eens met eigen ogen te bekijken. Bij Deskfinder is het mogelijk om al binnen drie uur een bezichtiging te plannen, handig als er veel haast achter zit. Eenmaal bij het kantoor, zul je op een paar punten moeten letten, namelijk:

De grootte van het kantoor

Is je bedrijf aan het groeien? Dan is het slim om voor een kantoor te kiezen dat met je bedrijf mee kan groeien. Bedenk voor hoeveel personen het kantoor geschikt moet zijn zodat je er in ieder geval zeker van bent dat je hier nog een aantal jaar kunt blijven zitten.

De indeling

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt als je een nieuwe kantoorruimte bekijkt, maar het is wel belangrijk om ook hier rekening mee te houden. Wordt er veel gebeld door jouw werknemers? Dan is het fijn als hier aparte ruimtes voor zijn, zodat het niet al te rumoerig wordt in het werkveld. Daarnaast is het prettig om in ieder geval een aantal aparte ruimtes te hebben, zodat hier gesprekken gevoerd kunnen worden en in vergaderd kan worden.

Hoe zit het met de lunch? Is er ruimte voor een grote tafel waar iedereen aan kan lunchen of is dit voor jouw bedrijf niet nodig? Tot slot is het belangrijk om rekening te houden met de opbergruimte. Als bedrijf heb je hoe dan ook een hoop spullen die je liever niet in het zicht wilt hebben. Zorg dat er genoeg plaats is voor kasten, of dat er misschien een opbergruimte is waar je gebruik van kunt maken.

Soort pand

Er zijn verschillende soorten panden waar je een kantoorruimte kunt huren. De meeste ondernemers beginnen in een bedrijfsverzamelgebouw, omdat je hier samen met andere ondernemers een ruimte kunt huren. Op die manier deel je de kosten voor de faciliteiten delen. Daarnaast is het binnen een bedrijfsverzamelgebouw ook gemakkelijk om door te stromen naar een iets grotere ruimte wanneer je bedrijf groeit. Maar je kunt ook kiezen voor een kantoorruimte in bijvoorbeeld een business center.

Bereikbaarheid

Dit is een belangrijk punt om rekening mee te houden: waar moet het personeel vandaan komen en is het voor hen goed te bereiken? Je wilt natuurlijk niet dat je werknemers ineens een uur langer onderweg zijn omdat het openbaar vervoer op deze locatie niet goed geregeld is.

Parkeerplekken

Komt het grotendeel van je werknemers en zakelijke klanten met de auto? Dan is het vooral belangrijk dat er genoeg parkeergelegenheid in de buurt is. Om hier zeker van te zijn, zou je zelfs de gemeente kunnen contacten om te informeren naar eventuele plannen voor de buurt.

Deskfinder.nl

Heb je hulp nodig bij het vinden van een bedrijfsruimte die bij jou past? We helpen je graag! Als onafhankelijk kantorenplatform staan we altijd voor jou klaar met een team van 100 vastgoedmakelaars. Op die manier hoef je niet te schakelen tussen verschillende makelaars of verhuurders, maar bekijk je de panden, werkplekken en kantoorruimtes via een gemakkelijk overzicht om de perfecte match te vinden. Op die manier houd jij meer tijd over voor je bedrijf, in plaats van het uitzoeken van facilitaire voorzieningen.

Het aanbod van de kantoorruimtes is via Deskfinder.nl gemakkelijk te filteren op locatie, het aantal personen, de oppervlakte van de bedrijfsruimte, het kantoortype en de beschikbare voorzieningen. Bij elke locatie zijn een flink aantal foto’s van zowel de binnen- als buitenkant van het pand. Daarnaast is er een uitgebreide beschrijving te lezen van het pand zelf en de directe omgeving, met een opsomming van de voorzieningen. En is er informatie te lezen over de bereikbaarheid van de kantoorruimte, de parkeermogelijkheden en de huuropties.

Als je de juiste ruimte eenmaal hebt bezichtigd, is het tijd voor de onderhandelingen. Is dit niet je sterkste punt? Geen probleem, want ook daar kan Deskfinder je bij helpen. Je wilt tenslotte wel de juiste deal hieruit halen. En het mooie hiervan, is dat onze diensten gewoon gratis te gebruiken zijn. Het enige wat je hiervoor moet doen, is op zoek gaan naar de juiste kantoorruimte en het formulier invullen. Dan kun je de rest met een gerust hart aan ons overlaten.

 

Creatieve werksfeer

Voor freelancers is het fijn om in een omgeving te zijn met andere werkende mensen. Als freelancer kan het werken soms best wel eenzaam voelen. Op zo’n werkplek kun je gemakkelijk even een praatje met iemand maken of misschien zelfs wel sparren over bepaalde onderdelen waar jezelf niet zo snel uit kunt komen.

Netwerk

Werken in een flexplek is een gemakkelijke manier om nieuwe, gelijkgestemde mensen te ontmoeten. Dat zorgt voor een fijne omgeving om in te werken, maar is ook nog eens goed voor je netwerk. Helemaal als je nog maar net als zelfstandig ondernemer begint, kan dit verstandig zijn. Daarnaast geldt dit ook voor werknemers die af en toe buiten de deur werken, je weet tenslotte nooit wie je tegenkomt.

usp icon1

Meer controle over prioriteiten

Het is een fijne plek omdat je hier niet met de dagelijkse taken in het huishouden zit. Als je gewend bent om thuis te werken, dan zul je ongetwijfeld tussendoor de huishoudelijke taken verrichten. In een flexplek heb je hier geen last van, en kun je evengoed zelf bepalen wat je wanneer doet.

usp icon1

Budget

Een groot voordeel van een flexwerkplek, zijn de lage kosten. In de meeste gevallen ben je niet heel veel geld kwijt voor een fijne werkplek. Zonder vervelend huurcontract of abonnement kun je dus al je eigen plekje hebben. En met een beetje geluk haal je dit geld er ook weer uit, wie weet haal jij een nieuwe opdracht binnen dankzij de nieuwe mensen die je hier leert kennen.

usp icon1

Locatie

De flexwerkplekken in Utrecht zijn op een hoop locaties te vinden. Zowel middenin het centrum, als daarbuiten. Tegenwoordig komen er steeds meer flexwerkplekken in de stad. Zo hoef je nooit heel ver te reizen om naar ‘kantoor’ te gaan. Daarnaast zijn er een hoop creatieve broedplaatsen waar je een plekje kunt huren, maar ook plekken in financiële business centers. Zo is er voor ieder wat wils.

Snel een nieuw kantoor

Zit er haast bij het vinden van een nieuw kantoor? Geen probleem! Deskfinder helpt je zo snel mogelijk aan een nieuwe bedrijfsruimte in Utrecht. Wil je vandaag nog een bezichtiging? Ook dat is mogelijk. We kunnen zelfs binnen 3 uur een bezichtiging regelen.

Het mooie hieraan is dat onze service geheel gratis is. Het enige wat jij hoeft te doen, is het formulier invullen. De rest kun je met een gerust hart aan ons overlaten.