Huur een kantoorruimte in Utrecht Galgenwaard

Wanneer het goed gaat met de zaken, komt er een moment dat je het huidige kantoor moet verlaten voor iets groters. Meer werk betekent vaak ook dat je meer personeel moet aannemen, en bij groei hoort nu eenmaal ook een nieuwe locatie. Toch kan het vinden van een nieuwe kantoorruimte nog best lastig zijn, want waar moet je op letten bij het vinden van een nieuw kantoor en waar begin je? Bij Deskfinder.nl ben je wat dat betreft aan het juiste adres. Op de website Deskfinder.nl vind je in een duidelijk overzicht het actuele aanbod van de kantoorruimtes in Utrecht Galgenwaard. Dankzij de handige zoekfilters kun je de resultaten filteren en kun je dus gerichter te werk gaan. Daarnaast helpt het team van vastgoedmakelaars je bij het inplannen van een bezichtiging én kunnen zij zelfs helpen bij het onderhandelen van het contract. Zo weet je in ieder geval zeker dat jij de beste deal hieruit zult halen.

desk image

Utrecht Galgenwaard

Utrecht is niet alleen een prachtige stad om te wonen, ook om je bedrijf te vestigen is dit een populaire keus. Utrecht Galgenwaard ken je vast van het voetbalstadion, met dezelfde naam. Het stadsdeel is gevestigd in Utrecht Oost, waar velen kantoorpanden te vinden zijn. Het voetbalstadion wordt behalve de voetbalwedstrijden ook gebruikt voor andere sportgelegenheden. Zo is er een hal gecreëerd voor topsport, is er een atletiekhal en is er de mogelijkheid om te fitnessen. Rondom het stadion zijn veel detailhandelszaken te vinden. Het is goed bereikbaar en er zijn genoeg parkeergelegenheden in dit stadsdeel.

desk image

Het vinden van de ideale kantoorruimte

Bij het vinden van de perfecte werkplek voor jouw bedrijf, is het verstandig om met een aantal punten rekening te houden. Om hier al een duidelijk beeld van te schetsen voordat je met de zoektocht begint, zul je merken dat het vinden van deze droomplek een stuk makkelijk zal worden. Ga van te voren na hoeveel je ongeveer wilt betalen voor het kantoor. Hoeveel is het maandelijkse budget dat je hieraan kwijt kunt zijn en met welke kosten moet je allemaal rekening houden? Wellicht is het mogelijk om de meubelen uit het oude kantoor mee te verhuizen. Als je een heel nieuw kantoor wilt hebben, is de kans groot dat je ook moet investeren in nieuwe meubelen. Of kies je liever voor een gemeubileerd kantoor?

 

Bedenk in wat voor soort kantoor je het bedrijf wilt vestigen. Als je op zoek bent naar een kantoorruimte in het centrum, zul je al snel uitkomen in een wat kleiner bedrijfspand. Een kantoorruimte in een businesscenter zul je hier tenslotte niet vinden. Ga vervolgens na voor hoeveel personen het kantoor geschikt is. Houd hierbij in je achterhoofd dat je hier wel een paar jaar wilt blijven, en dat je dus ook moet kunnen groeien in dit kantoor. Bedenk dus hoeveel vierkante meter het kantoor ongeveer zal moeten zijn.

 

Een ander belangrijk aspect is de voorzieningen die in de kantoorruimte aanwezig moeten zijn. Is er een keuken, toiletten, eventueel een douche? Is er een ruimte om met alle werknemers te kunnen lunchen, zijn er vergaderruimtes, een receptie, een brievenbus, etcetera. Het zijn allemaal punten om rekening mee te houden.

Deskfinder.nl

De zoektocht naar het perfecte bedrijfspand kan lastig en tijdrovend zijn. Deze tijd wil jij natuurlijk liever in je dagelijkse bezigheden voor je bedrijf besteden. Deskfinder helpt je daarom graag. Via de filters in het handige overzicht, zie je al snel welke bedrijfspanden er op jouw interesses aansluiten. Zie je een mooi kantoor dat je even wilt bewaren? Dan kun je deze gemakkelijk opslaan als favoriet door op het hartje te klikken. Op deze manier kun je rustig verder kijken, om jouw favorieten later met elkaar te vergelijken.

 

Heb je eenmaal een pand gevonden waar jij je hart aan verloren bent? Dan is het tijd voor de bezichtiging! Via Deskfinder is het mogelijk om al op dezelfde dag een bezichtiging te plannen, zelfs al binnen drie uur. Als er haast zit bij het vinden van jouw ideale kantoorpand, dan zit je bij ons dus goed. Wanneer het pand in het echt ook aan jouw wensen voldoet, is het tijd voor de onderhandeling. Geen zorgen als dit niet jouw sterkste punt is, want ons team van vastgoedmakelaars helpt je ook hier bij als je dat wilt. Je wilt tenslotte wel de beste deal eruit halen.

 

Het mooie van onze dienst is dat het helemaal gratis is. Je hoeft alleen maar het formulier in te vullen. De rest kun je met een gerust hart aan ons overlaten!