Huur een kantoorruimte in Utrecht Centrum

Is je start-up toe aan een opstapje? Groeit je bedrijf het pand uit? Of moet je om wat voor reden dan ook op zoek naar een nieuwe kantoorruimte in Utrecht Centrum? Bij Deskfinder helpen we je graag met het vinden van een geschikt kantoor voor jouw bedrijf. Of het nu gaat om een bedrijf tot 10 personen, of tot 100. Op Deskfinder.nl vind je in een gemakkelijk overzicht het actuele aanbod van de kantoorruimtes die worden aangeboden.

Nu weten we dat het vinden van het perfecte kantoor een tijdrovende klus kan zijn. Dat is dan ook de reden dat we het je zo makkelijk mogelijk willen maken. Door middel van handige filters kun je een stuk gerichter zoeken. Filter de resultaten op de locatie, het aantal personen en vierkante meter, het kantoortype en de voorzieningen. Of je nu op zoek bent naar een flexplek, een kantoorruimte met werktuin of juist een werkplek in businesscenter: Deskfinder helpt jou bij het vinden van de juiste locatie. Wanneer je een kantoor tegenkomt die aan jouw verwachtingen voldoet, kun je deze gemakkelijk opslaan in jouw favorieten. Op die manier kun je deze op een later moment nog eens met elkaar vergelijken.

desk image

Utrecht Centrum

Utrecht is een prachtige stad om je bedrijf te vestigen. Omdat het in het midden van het land ligt, is het voor iedereen goed te bereiken. Of je nu met het openbaar vervoer, of met juist met de auto komt. Het centrum van Utrecht leeft. Het heeft prachtige pleinen, zoals het bekende Domplein met de Dom. Maar naast deze karakteriserende pleinen heeft Utrecht ook de mooie grachten, waar de drukte volop te vinden is door de vele gezellige restaurants en cafés die hier te vinden zijn. Daarnaast heeft het een hoop mooie ateliers waar de Utrechtse kunstenaars zich verzamelen en waar steeds meer ondernemers bijkomen.

desk image

Soort kantoorruimte

Voordat je begint aan de zoektocht naar een nieuw kantoor, is het goed om te weten welke soorten kantoorruimtes er allemaal zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan wanneer je bij de bezichtiging aankomt en het toch niet helemaal blijkt te zijn wat je ervan had verwacht.

Flexplekken

Zo kun je kiezen voor flexplekken, waarbij de werknemers geen vaste plek of bureau hebben. In de meeste gevallen worden deze plekken gedeeld met werknemers van andere bedrijven.

Kantoortuin

Kies je liever voor een klein beetje meer vastigheid? Dan is een kantoortuin meer iets voor jouw bedrijf. Hierbij hebben de werknemers wel een vaste plek, maar werken zij in de meeste gevallen in één grote, open ruimte.

Kantoorunit

Als je liever een eigen, vaste plek zoekt voor jouw bedrijf, dan is een kantoorunit misschien meer iet voor jou. Een kantoorunit geeft je eigen plek en is vooral aantrekkelijk voor bedrijven met twee tot tien medewerkers.

Kantoor in business center

Als je bedrijf lekker aan het groeien is, dan heb je natuurlijk ook een grotere ruimte nodig. Een kantoorruimte in een business center kan dan de juiste oplossing zijn. Hierbij zitten vaak meerdere bedrijven in een groot pand gevestigd, wat ook handig kan zijn voor een mooi netwerk.

Vervolgens is het belangrijk om naar de voorzieningen te kijken. Wat verwacht je allemaal in een kantoor en is dit eigenlijk wel mogelijk in het kantoor dat je op het oog hebt? Voorzieningen waar je rekening mee moet houden zijn natuurlijk de basisvoorzieningen, zoals een toilet en eventueel een keuken. Maar hoe uitgebreid wil je dit hebben? Zijn er een hoop sportievelingen onder jouw werknemers, dan is het fijn om een douche ter beschikking te hebben op kantoor. Weet je van te voren dat dit toch niet gebruikt zal worden, dan kun je deze natuurlijk gewoon schrappen. Hoe is bijvoorbeeld de lunchcultuur onder de werknemers? Wordt er elke dag iets lekkers buiten de deur gehaald of staan de meesten zich uit te sloven in de keuken? Ook hierbij is het belangrijk om er vooraf rekening mee te houden. Tot slot is het goed om te weten of er genoeg parkeerplekken of fietsstallingen in de buurt zijn, of er een receptioniste aanwezig is in het pand en of je een eigen postvak hebt.

Deskfinder.nl

Mocht je nu heel dringend op zoek zijn naar een nieuw kantoor? Geen probleem! Het team van vastgoedmakelaars helpt jou om zo snel mogelijk een nieuwe kantoorruimte in Utrecht Centrum te vinden. Het is zelfs mogelijk om al binnen drie uur een bezichtiging te plannen.

Kantoorruimte in Utrecht Centrum vinden

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een flexplek, alleen een eigen bureau, een kantoorruimte of juist een volwaardig kantoor: Deskfinder helpt jou bij het vinden van de geschikte locatie in Utrecht Centrum.

Altijd een actueel overzicht

Op Deskfinder.nl vind je elke dag een actueel aanbod van de bedrijfsruimtes in Utrecht Centrum. Het aanbod is eenvoudig te filteren op locatie, aantal personen, aantal vierkante meters, kantoortype en voorzieningen. Zo blijft het voor jou overzichtelijk en kun je snel vinden waar je naar op zoek bent.

usp icon1

Bewaar favorieten

Kom je een kantoorruimte tegen waar jij jezelf wel ziet zitten? Klik op het hartje om deze kantoorruimte op te zoeken. Op die manier kun je het snel weer terugvinden, om uiteindelijk jouw favorieten met elkaar te kunnen vergelijken.

Snel een nieuw kantoor

Zit er haast bij het vinden van een nieuw kantoor? Geen probleem! Deskfinder helpt je zo snel mogelijk aan een nieuwe bedrijfsruimte in Den Haag. Wil je vandaag nog een bezichtiging? Ook dat is mogelijk. We kunnen zelfs binnen 3 uur een bezichtiging regelen.