Huur een kantoorruimte in Utrecht Centraal Station

Wanneer je bedrijf het huidige kantoor uitgroeit, betekent dat een aantal dingen. Ten eerste: het gaat blijkbaar goed met de zaken, dus dat is goed. Ten tweede is het uiteindelijk ook echt tijd om een nieuwe kantoorruimte te vinden. Toch gaan deze twee dingen niet altijd helemaal goed samen. Als de zaken goed gaan, betekent dat in de meeste gevallen ook dat jij als werkgever druk bent en genoeg zaken aan je hoofd hebt. Tijd om een nieuwe kantoorruimte in Utrecht Centraal te vinden is er daarom niet echt. Bij Deskfinder.nl weten we dat het vinden van een nieuw kantoor best wel tijd kan kosten en juist daarom helpen we je graag.

 

We maken deze zoektocht makkelijker door onze overzichtelijke website. Hier vind je in een oogopslag het actuele aanbod van de kantoorruimtes in Utrecht. Dankzij de handige filters kun je deze zoekresultaten nog gerichter maken, zodat je binnen no time ziet wat de geschikte kantoorruimtes zijn. Met een team van honderd vastgoedmakelaars staan we bij Deskfinder klaar om jou te helpen.

huur-een-werkplek-in-utrecht
desk image

Utrecht Centraal Station

Utrecht is een prachtige stad om je bedrijf te vestigen. Omdat het in het midden van het land ligt, is het voor iedereen goed te bereiken, helemaal het Centraal Station. Dit wordt ook wel het hart van de spoorwegen genoemd, omdat alles hier samenkomt. Je vindt hier talloze winkels en horecagelegenheden, maar wist je dat hier ook kantoorruimtes worden verhuurd?

In de buurt van het centraal station zijn een hoop parkeerplekken, zodat de werknemers die met de auto naar kantoor komen hun auto hier gemakkelijk kwijt kunnen. Het grote pluspunt aan deze plek is natuurlijk dat het zo centraal ligt. Utrecht is vanuit vrijwel elke hoek in Nederland te bereiken. Heb je te maken met werknemers of klanten die vanuit het hele land naar kantoor moeten komen? Dan zit je op deze plek zeker goed.

desk image

Het vinden van de ideale kantoorruimte

Om de perfecte werkplek voor jouw bedrijf te vinden, is het van belang om met een aantal punten rekening te houden. Door hier al een duidelijk beeld van te schetsen voordat je begint aan deze zoektocht, is de kans groot dat je veel sneller die droomwerkplek zult vinden. Ga daarom van te voren na hoeveel je ongeveer kwijt wilt zijn aan het kantoor. Hoeveel is het maandelijkse budget en komen er nog meer kosten bij kijken? Wellicht is het mogelijk om de meubelen uit het oude kantoor mee te verhuizen. Als je een heel nieuw kantoor wilt hebben, is de kans groot dat je ook moet investeren in nieuwe meubelen. Of kies je liever voor een gemeubileerd kantoor?

Bedenk in wat voor soort kantoor je het bedrijf wilt vestigen. Als je op zoek bent naar een kantoorruimte in het centrum, zul je al snel uitkomen in een wat kleiner bedrijfspand. Een kantoorruimte in een businesscenter zul je hier tenslotte niet vinden. Ga vervolgens na voor hoeveel personen het kantoor geschikt is. Houd hierbij in je achterhoofd dat je hier wel een paar jaar wilt blijven, en dat je dus ook moet kunnen groeien in dit kantoor. Bedenk dus hoeveel vierkante meter het kantoor ongeveer zal moeten zijn.

Een ander belangrijk aspect is de voorzieningen die in de kantoorruimte aanwezig moeten zijn. Is er een keuken, toiletten, eventueel een douche? Is er een ruimte om met alle werknemers te kunnen lunchen, zijn er vergaderruimtes, een receptie, een brievenbus, etcetera. Het zijn allemaal punten om rekening mee te houden.

Deskfinder.nl

Mocht je nu heel dringend op zoek zijn naar een nieuw kantoor? Geen probleem! Het team van vastgoedmakelaars helpt jou om zo snel mogelijk een nieuwe kantoorruimte in Utrecht Centraal Station te vinden. Het is zelfs mogelijk om al binnen drie uur een bezichtiging te plannen.

Kantoorruimte in Utrecht Centraal Station vinden

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een flexplek, alleen een eigen bureau, een kantoorruimte of juist een volwaardig kantoor: Deskfinder helpt jou bij het vinden van de geschikte locatie in Utrecht Centraal Station.

Altijd een actueel overzicht

Op Deskfinder.nl vind je elke dag een actueel aanbod van de bedrijfsruimtes in Utrecht Centraal Station. Het aanbod is eenvoudig te filteren op locatie, aantal personen, aantal vierkante meters, kantoortype en voorzieningen. Zo blijft het voor jou overzichtelijk en kun je snel vinden waar je naar op zoek bent.

usp icon1

Bewaar favorieten

Kom je een kantoorruimte tegen waar jij jezelf wel ziet zitten? Klik op het hartje om deze kantoorruimte op te zoeken. Op die manier kun je het snel weer terugvinden, om uiteindelijk jouw favorieten met elkaar te kunnen vergelijken.

Snel een nieuw kantoor

Zit er haast bij het vinden van een nieuw kantoor? Geen probleem! Deskfinder helpt je zo snel mogelijk aan een nieuwe bedrijfsruimte in Utrecht Centraal Station. Wil je vandaag nog een bezichtiging? Ook dat is mogelijk. We kunnen zelfs binnen 3 uur een bezichtiging regelen.