Chat with us, powered by LiveChat

Kantoorruimte huren in Rotterdam Kralingen

Gaat het goed met de zaken en is je bedrijf flink aan het groeien? Goed nieuws! In de meeste gevallen betekent dat ook dat je op den duur op zoek moet gaan naar een nieuw kantoor. Hoe beter het met de zaken gaat, hoe meer werknemers er voor je komen te werken. In de meeste gevallen betekent dat ook dat het tijd is voor een nieuwe stap, ofwel een nieuwe kantoorruimte. Het kan een flinke zoektocht zijn om een kantoor te vinden dat goed past bij jouw bedrijf. Maar wanneer het drukker wordt binnen het bedrijf, heb je juist minder tijd om je met dit soort zaken bezig te houden. Juist daarom ben je bij Deskfinder.nl aan het goede adres. Met een team van ruim honderd vastgoedmakelaars staan we voor jou klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte kantoorruimte voor jouw bedrijf in Rotterdam Kralingen.

desk image

Rotterdam Kralingen

Rotterdam is een behoorlijk populaire stad. Niet alleen om te wonen, maar ook om te werken. Er zijn immers een hoop prachtige kantoorpanden te vinden. Het vinden van de perfecte kantoorruimte voor jou, moet hier dan ook sowieso lukken.

Rotterdam Kralingen staat bekend om de prachtige villawijk. Maar omdat de universiteit ook in deze buurt gevestigd zit, zorgt dat voor een vrolijke mix tussen de villa’s en studentenhuizen. Het is een heerlijke wijk waar je gezellig koffie kunt drinken of een hapje kunt eten. Daarnaast zijn ook hier kantoorruimtes te huur. En mocht je behoeften hebben aan een groene omgeving tijdens je lunchpauze, dan kun je gemakkelijk een rondje wandelen in de botanische tuin of door de Kralingse plas.

desk image

Waar moet je op letten?

Als de zoektocht naar het juiste kantoor is begonnen, dan zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Zo is het budget natuurlijk een belangrijk punt. Ga bij jezelf na hoeveel je van plan bent hier maandelijks aan uit te geven. Als je echt nog geen idee hebt, dan is het goed om in ieder geval een richtlijn aan te houden, dat maakt het zoeken een stuk gemakkelijker.

Dan zijn er natuurlijk bepaalde voorzieningen waar je rekening mee moet houden. Naast internet is het ook fijn om te weten of er een keuken met of zonder oven in zit, of er een receptie is, een postvak en of er parkeerplekken in de buurt zijn.

Tot slot is het goed om te bedenken hoe groot het kantoor moet zijn. Hoeveel personeel moet je hierin kwijt en hoeveel gaat hier de komende jaren nog bij komen? Gemiddeld heeft elke medewerker zo’n zeven vierkante meter nodig in het kantoor. In de meeste gevallen klopt dit, maar toch gaat deze regel niet altijd helemaal op. Bij een klein bedrijf wordt de ruimte al snel te groot, en bij een groot bedrijf juist te klein. Zo’n 20 vierkante meter voor vier personen is in dat geval een betere maatstaf om aan te houden. Bedenk daarnaast ook hoe je de ruimte in wilt delen. Is er een vergaderruimte? Moet er een grote tafel in komen om gezamenlijk te kunnen lunchen en wil je als baas je eigen, afgesloten ruimte hebben? Ook dit is belangrijk om mee te nemen bij het berekenen van het aantal vierkante meters dat je nodig denkt te hebben.

deskfinder

Deskfinder staat voor je klaar

De zoektocht naar het perfecte bedrijfspand kan lastig en tijdrovend zijn. Deze tijd wil jij natuurlijk liever in je dagelijkse bezigheden voor je bedrijf besteden. Deskfinder helpt je daarom graag. Via de filters in het handige overzicht, zie je al snel welke bedrijfspanden er op jouw interesses aansluiten. Zie je een mooi kantoor dat je even wilt bewaren? Dan kun je deze gemakkelijk opslaan als favoriet door op het hartje te klikken. Op deze manier kun je rustig verder kijken, om jouw favorieten later met elkaar te vergelijken.

Heb je eenmaal een pand gevonden waar jij je hart aan verloren bent? Dan is het tijd voor de bezichtiging! Via Deskfinder is het zelfs mogelijk om binnen drie uur een bezichtiging te plannen. Als er haast zit bij het vinden van jouw ideale kantoorpand, dan zit je bij ons dus goed. Als het pand in het echt ook aan jouw wensen voldoet, is het tijd voor de onderhandeling. Geen zorgen als dit niet jouw sterkste punt is, want ons team van vastgoedmakelaars helpt je ook hier bij. Je wilt tenslotte wel de beste deal eruit halen.

Het mooie van onze dienst is dat het helemaal gratis is. Je hoeft alleen maar het formulier in te vullen. De rest kun je met een gerust hart aan ons overlaten!