Huur een kantoorruimte in Rotterdam Delfshaven

Een nieuw kantoor, dat kan een paar dingen betekenen. Het gaat goed met de zaken, je moet nieuwe mensen aannemen en je groeit inmiddels uit je kantoor. Of je contract verloopt, bent op zoek naar iets nieuws of moet om wat voor reden dan ook je kantoor verlaten. Geen stress, want Deskfinder.nl helpt je bij het vinden van een nieuwe kantoorruimte in Rotterdam Delfshaven.

Op de website van Deskfinder.nl vind je het actuele aanbod van de kantoorruimtes in Rotterdam. De resultaten kun je gemakkelijk verfijnen door de filters te gebruiken. Op die manier maakt Deskfinder het al iets gemakkelijker voor je. Daarnaast staat het team van ruim honderd vastgoedmakelaars altijd voor jou klaar om je te helpen bij het vinden van een nieuwe kantoorruimte. Zij helpen je bij het maken van een afspraak voor een bezichtiging en kan je zelfs helpen bij de onderhandelingen. Je wilt er tenslotte wel de beste deal uithalen!

desk image

Kantoorruimte in Rotterdam Delfshaven

In Rotterdam vind je prachtige kantoorpanden in de gigantische gebouwen. Maar waar begin je nu eigenlijk als je op zoek bent naar een kantoorruimte? Allereerst is het verstandig om te weten in welk gedeelte je een kantoorruimte wilt huren. Zo kader je de zoekresultaten al iets af en wordt het vinden van zo’n ruimte een stuk makkelijker.

Zoals de naam al doet vermoeden, hoorde Delfshaven eerst bij Delft. Inmiddels is het gedeelte toch echt van Rotterdam. Het is een bijzondere wijk, omdat dit als een van de weinige wijken de bombardementen van de oorlog hebben overleefd. Dit is dus ook een van de weinige wijken in Rotterdam waar je nog de historische gebouwen zult vinden. Zie jij jezelf al helemaal zitten in deze bijzondere wijk? Dan heb je geluk, het heeft namelijk een aantal prachtige kantoorpanden waar jij een kantoorruimte kunt huren.

desk image

Zo begin je de zoektocht

Als je eenmaal besloten hebt in welk stadsdeel het nieuwe kantoor moet komen, kun je verder gaan met de zoektocht. Het is verstandig om van te voren al een budget te bepalen, zodat je in ieder geval weet welk kantoor binnen jouw budget past. Op die manier kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

Heb je een kantoor gevonden dat past bij jouw wensen? Dan is het natuurlijk tijd om dit eens met eigen ogen te bekijken. Bij Deskfinder is het mogelijk om al binnen drie uur een bezichtiging te plannen, handig als er veel haast achter zit. Eenmaal bij het kantoor, zul je op een paar punten moeten letten, namelijk:

De grootte van het kantoor

Is je bedrijf aan het groeien? Dan is het slim om voor een kantoor te kiezen dat met je bedrijf mee kan groeien. Bedenk voor hoeveel personen het kantoor geschikt moet zijn zodat je er in ieder geval zeker van bent dat je hier nog een aantal jaar kunt blijven zitten.

De indeling

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt als je een nieuwe kantoorruimte bekijkt, maar het is wel belangrijk om ook hier rekening mee te houden. Wordt er veel gebeld door jouw werknemers? Dan is het fijn als hier aparte ruimtes voor zijn, zodat het niet al te rumoerig wordt in het werkveld. Daarnaast is het prettig om in ieder geval een aantal aparte ruimtes te hebben, zodat hier gesprekken gevoerd kunnen worden en in vergaderd kan worden.

Hoe zit het met de lunch? Is er ruimte voor een grote tafel waar iedereen aan kan lunchen of is dit voor jouw bedrijf niet nodig? Tot slot is het belangrijk om rekening te houden met de opbergruimte. Als bedrijf heb je hoe dan ook een hoop spullen die je liever niet in het zicht wilt hebben. Zorg dat er genoeg plaats is voor kasten, of dat er misschien een opbergruimte is waar je gebruik van kunt maken.

Soort pand

Er zijn verschillende soorten panden waar je een kantoorruimte kunt huren. De meeste ondernemers beginnen in een bedrijfsverzamelgebouw, omdat je hier samen met andere ondernemers een ruimte kunt huren. Op die manier deel je de kosten voor de faciliteiten delen. Daarnaast is het binnen een bedrijfsverzamelgebouw ook gemakkelijk om door te stromen naar een iets grotere ruimte wanneer je bedrijf groeit. Maar je kunt ook kiezen voor een kantoorruimte in bijvoorbeeld een business center.

Bereikbaarheid

Dit is een belangrijk punt om rekening mee te houden: waar moet het personeel vandaan komen en is het voor hen goed te bereiken? Je wilt natuurlijk niet dat je werknemers ineens een uur langer onderweg zijn omdat het openbaar vervoer op deze locatie niet goed geregeld is.

Parkeerplekken

Komt het grotendeel van je werknemers en zakelijke klanten met de auto? Dan is het vooral belangrijk dat er genoeg parkeergelegenheid in de buurt is. Om hier zeker van te zijn, zou je zelfs de gemeente kunnen contacten om te informeren naar eventuele plannen voor de buurt.

Deskfinder.nl

Er komt een hoop kijken bij het vinden van de perfecte kantoorruimte. Aspecten waar je in het dagelijkse leven misschien niet mee bezig bent. Juist daarom wil Deskfinder jou helpen bij de zoektocht naar een nieuwe kantoorruimte.