Huur een kantoorruimte in Rotterdam Centrum

Is het tijd geworden om je huidige kantoorpand te verlaten en om iets nieuws te zoeken? Het klinkt misschien als een leuke klus, het vinden van een nieuw kantoor. Maar uit ervaring weten we dat deze klus ook behoorlijk tijdrovend kan zijn. Het komt vaak genoeg voor dat er wordt verkeken op de tijd die deze klus in beslag neemt, waardoor er bepaalde aspecten over het hoofd worden gezien. Je wilt natuurlijk niet dat je in een kantoorpand terecht komt waar je achteraf gezien niet helemaal tevreden mee bent. Om dat te voorkomen, helpen we je bij Deskfinder graag. Als onafhankelijk kantorenplatform met een team van ruim honderd vastgoedmakelaars achter zich, staan we altijd voor jou klaar.

Op de website van Deskfinder vind je een handig overzicht met het actuele aanbod van de kantoorpanden. Door middel van de filters kun je deze resultaten meer op jouw wensen toespitsen en vind je gemakkelijker de kantoorruimte die bij jou past. Heb je een kantoor gevonden dat voldoet aan jouw verwachtingen? Dan is het natuurlijk tijd om deze met je eigen ogen te bekijken. Via Deskfinder kunnen gemakkelijk een bezichtiging voor jou plannen. Zelfs als er haast achter zit, want het is zelfs mogelijk om een bezichtiging binnen 3 uur te plannen. Voldoet alles aan jouw wensen? Dan kunnen we je zelfs helpen bij het onderhandelen. Je wilt er tenslotte wel een goede deal uithalen!

R
desk image

Kantoorruimte in Rotterdam Centrum

In Rotterdam vind je prachtige kantoorpanden in de gigantische gebouwen. Maar waar begin je nu eigenlijk als je op zoek bent naar een kantoorruimte? Allereerst is het verstandig om te weten in welk gedeelte je een kantoorruimte wilt huren. Zo kader je de zoekresultaten al iets af en wordt het vinden van zo’n ruimte een stuk makkelijker.

In Rotterdam Centrum vind je een aantal prachtige kantoorgebouwen. Zo heb je het kantoorpand op de Coolsingel, of op de Westblaak, middenin het centrum. Een groot voordeel van middenin het centrum werken, is dat je alle voorzieningen dichtbij hebt. Zo zijn er talloze winkels, maar ook restaurants en bars. Ook de reismogelijkheden in het centrum zijn ideaal, zowel wanneer je met de auto reist, als met het openbaar vervoer.

desk image

Waar moet je op letten?

Als de zoektocht naar het juiste kantoor is begonnen, dan zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Zo is het budget natuurlijk een belangrijk punt. Ga bij jezelf na hoeveel je van plan bent hier maandelijks aan uit te geven. Als je echt nog geen idee hebt, dan is het goed om in ieder geval een richtlijn aan te houden, dat maakt het zoeken een stuk gemakkelijker.

Dan zijn er natuurlijk bepaalde voorzieningen waar je rekening mee moet houden. Naast internet is het ook fijn om te weten of er een keuken met of zonder oven in zit, of er een receptie is, een postvak en of er parkeerplekken in de buurt zijn.

Tot slot is het goed om te bedenken hoe groot het kantoor moet zijn. Hoeveel personeel moet je hierin kwijt en hoeveel gaat hier de komende jaren nog bij komen? Gemiddeld heeft elke medewerker zo’n zeven vierkante meter nodig in het kantoor. In de meeste gevallen klopt dit, maar toch gaat deze regel niet altijd helemaal op. Bij een klein bedrijf wordt de ruimte al snel te groot, en bij een groot bedrijf juist te klein. Zo’n 20 vierkante meter voor vier personen is in dat geval een betere maatstaf om aan te houden. Bedenk daarnaast ook hoe je de ruimte in wilt delen. Is er een vergaderruimte? Moet er een grote tafel in komen om gezamenlijk te kunnen lunchen en wil je als baas je eigen, afgesloten ruimte hebben? Ook dit is belangrijk om mee te nemen bij het berekenen van het aantal vierkante meters dat je nodig denkt te hebben.

Deskfinder.nl

Er komt een hoop kijken bij het vinden van de perfecte kantoorruimte. Aspecten waar je in het dagelijkse leven misschien niet mee bezig bent. Juist daarom wil Deskfinder jou helpen bij de zoektocht naar een nieuwe kantoorruimte.

Kantoorruimte in Rotterdam Centrum vinden

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een flexplek, alleen een eigen bureau, een kantoorruimte of juist een volwaardig kantoor: Deskfinder helpt jou bij het vinden van de geschikte locatie in Rotterdam.

Altijd een actueel overzicht

Op Deskfinder.nl vind je elke dag een actueel aanbod van de bedrijfsruimtes in Rotterdam Centrum. Het aanbod is eenvoudig te filteren op locatie, aantal personen, aantal vierkante meters, kantoortype en voorzieningen. Zo blijft het voor jou overzichtelijk en kun je snel vinden waar je naar op zoek bent.

usp icon1

Bewaar favorieten

Kom je een kantoorruimte tegen waar jij jezelf wel ziet zitten? Klik op het hartje om deze kantoorruimte op te zoeken. Op die manier kun je het snel weer terugvinden, om uiteindelijk jouw favorieten met elkaar te kunnen vergelijken.

Snel een nieuw kantoor

Zit er haast bij het vinden van een nieuw kantoor? Geen probleem! Deskfinder helpt je zo snel mogelijk aan een nieuwe bedrijfsruimte in Rotterdam. Wil je vandaag nog een bezichtiging? Ook dat is mogelijk. We kunnen zelfs binnen 3 uur een bezichtiging regelen.