Huur een kantoorruimte in Rotterdam Centraal Station

De één staat te springen bij het vinden van een nieuw kantoor, de ander laat dit liever aan iemand anders over. Bij Deskfinder.nl begrijpen we dat. Het is namelijk een klus die behoorlijk tijdrovend is. Er komt een hoop bij kijken en als je geen ervaring hebt bij het vinden van een kantoorruimte, kan het al helemaal veel tijd in beslag nemen. Een kantoorruimte is heel belangrijk voor je bedrijf. Het is tenslotte de plek waar jij en je werknemers geïnspireerd en gemotiveerd moeten worden. De plek waar iedereen zich thuis kan voelen en waar je met veel plezier (nieuwe) klanten kunt uitnodigen.

Op de website van Deskfinder maken we de zoektocht naar een nieuwe kantoorruimte zo gemakkelijk mogelijk voor je. Je vind hier het actuele aanbod van de kantoorpanden in Rotterdam. De resultaten kun je filteren op de stad, het aantal personen, het aantal vierkante meter van het kantoor en de voorzieningen die je hierbij wilt hebben. Daarnaast kun je de kantoren die je tegenkomt gemakkelijk opslaan in de favorieten, om deze op een later moment nog eens met elkaar te vergelijken.

Ons team van ruim honderd vastgoedmakelaars staat altijd klaar om jou bij deze zoektocht te helpen, of om zelfs de hele zoektocht uit handen te nemen.

utrecht
desk image

Kantoorruimte in Rotterdam Centraal Station

In Rotterdam vind je prachtige kantoorpanden in de gigantische gebouwen. Maar waar begin je nu eigenlijk als je op zoek bent naar een kantoorruimte? Allereerst is het verstandig om te weten in welk gedeelte je een kantoorruimte wilt huren. Zo kader je de zoekresultaten al iets af en wordt het vinden van zo’n ruimte een stuk makkelijker.

Bij Rotterdam Centraal Station denk je misschien niet meteen aan kantoorpanden, maar ook hier staan een aantal mooie gebouwen waar je een kantoorplek kunt huren. Als je bereikbaarheid belangrijk vindt, is dit voor jou een geschikte plek om een kantoorruimte te huren. Vanaf deze plek reis je gemakkelijk door het hele land dankzij de treinen, trams, bussen en metro’s. Een ideale plek dus voor zowel je werknemers als de klanten die je op kantoor wilt ontvangen.

desk image

Waar moet je op letten?

Als de zoektocht naar het juiste kantoor is begonnen, dan zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Zo is het budget natuurlijk een belangrijk punt. Ga bij jezelf na hoeveel je van plan bent hier maandelijks aan uit te geven. Als je echt nog geen idee hebt, dan is het goed om in ieder geval een richtlijn aan te houden, dat maakt het zoeken een stuk gemakkelijker.

Dan zijn er natuurlijk bepaalde voorzieningen waar je rekening mee moet houden. Naast internet is het ook fijn om te weten of er een keuken met of zonder oven in zit, of er een receptie is, een postvak en of er parkeerplekken in de buurt zijn.

Tot slot is het goed om te bedenken hoe groot het kantoor moet zijn. Hoeveel personeel moet je hierin kwijt en hoeveel gaat hier de komende jaren nog bij komen? Gemiddeld heeft elke medewerker zo’n zeven vierkante meter nodig in het kantoor. In de meeste gevallen klopt dit, maar toch gaat deze regel niet altijd helemaal op. Bij een klein bedrijf wordt de ruimte al snel te groot, en bij een groot bedrijf juist te klein. Zo’n 20 vierkante meter voor vier personen is in dat geval een betere maatstaf om aan te houden. Bedenk daarnaast ook hoe je de ruimte in wilt delen. Is er een vergaderruimte? Moet er een grote tafel in komen om gezamenlijk te kunnen lunchen en wil je als baas je eigen, afgesloten ruimte hebben? Ook dit is belangrijk om mee te nemen bij het berekenen van het aantal vierkante meters dat je nodig denkt te hebben.

Deskfinder.nl

Er komt een hoop kijken bij het vinden van de perfecte kantoorruimte. Aspecten waar je in het dagelijkse leven misschien niet mee bezig bent. Juist daarom wil Deskfinder jou helpen bij de zoektocht naar een nieuwe kantoorruimte.

Kantoorruimte in Rotterdam Centraal Station vinden

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een flexplek, alleen een eigen bureau, een kantoorruimte of juist een volwaardig kantoor: Deskfinder helpt jou bij het vinden van de geschikte locatie in Rotterdam Centraal Station.

Altijd een actueel overzicht

Op Deskfinder.nl vind je elke dag een actueel aanbod van de bedrijfsruimtes in Rotterdam Centraal Station. Het aanbod is eenvoudig te filteren op locatie, aantal personen, aantal vierkante meters, kantoortype en voorzieningen. Zo blijft het voor jou overzichtelijk en kun je snel vinden waar je naar op zoek bent.

usp icon1

Bewaar favorieten

Kom je een kantoorruimte tegen waar jij jezelf wel ziet zitten? Klik op het hartje om deze kantoorruimte op te zoeken. Op die manier kun je het snel weer terugvinden, om uiteindelijk jouw favorieten met elkaar te kunnen vergelijken.

Snel een nieuw kantoor

Zit er haast bij het vinden van een nieuw kantoor? Geen probleem! Deskfinder helpt je zo snel mogelijk aan een nieuwe bedrijfsruimte in Rotterdam Centraal Station. Wil je vandaag nog een bezichtiging? Ook dat is mogelijk. We kunnen zelfs binnen 3 uur een bezichtiging regelen.