Chat with us, powered by LiveChat

Huur een kantoorruimte in Amsterdam Centrum

Wanneer je nog maar net begint met ondernemen, is het wel zo makkelijk om gewoon vanuit huis te beginnen. Maar uiteindelijk zal elke ondernemer erachter komen dat dit toch niet helemaal zo ideaal was, als misschien verwacht. Op zoek gaan naar een kantoorruimte, is dan een flinke stap. Je moet er tenslotte wel zeker van zijn dat je als ondernemer genoeg verdient om dit ook te kunnen betalen. Maar ook wanneer je al enige tijd een bedrijf hebt en op zoek bent naar een nieuwe kantoorruimte in Amsterdam Centrum kan dat een hele stap zijn. Gaat het goed met de zaken, groeit je bedrijf en groei jij daarom uit het huidige kantoor? Dan is het toch echt tijd om op zoek te gaan naar iets nieuws.

Voor het vinden van een nieuwe kantoorruimte zit je bij Deskfinder.nl goed. Als onafhankelijk kantorenplatform met een team van ruim honderd vastgoedmakelaars helpen we je graag bij het vinden van een kantoorruimte dat bij jou en je bedrijf past. Liever zelf alvast op onderzoek uitgaan? Dankzij de handige filters op de website zie je binnen no time de kantoren die aansluiten op jouw wensen.

Amsterdam Centrum

Amsterdam is een geweldige stad om te kunnen wonen en werken. Het is een drukke stad, maar heeft toch voor ieder wat wils. Zit je het liefst zo centraal mogelijk, middenin het centrum? In het centrum van deze bruisende stad bevinden een hoop kantoorpanden. Daarnaast is er in het centrum natuurlijk genoeg te beleven. Alle winkels bevinden zich ongeveer op loopafstand.

Op Deskfinder hebben we verschillende kantoorpanden staan die super centraal liggen in de hoofdstad van Nederland. Kies je voor een geweldig kantoor in een prachtig monumentaal grachtenpand? Of ga je liever voor een verzamelgebouw middenin het centrum van Amsterdam? Neem een kijkje naar ons aanbod en kom erachter wat het beste bij jou past.

desk image

Huur een kantoorruimte in Amsterdam Centrum

Zoals gezegd zijn flexwerkplekken ideaal voor beginnende ondernemers die nog geen eigen kantoor nodig hebben, maar het wordt ook steeds meer gebruikt door werknemers die hun kantoor routine willen doorbreken. Productiviteit is namelijk lang niet altijd het hoogst op kantoor. Deze kun je stimuleren door eens op een andere plek te werken, en daar zijn de flexplekken natuurlijk ideaal voor!

Als je zo nu en dan de drukte van de stad een klein beetje wilt ontvluchten en toe bent aan een groenere omgeving, dan zit je in Nieuw West goed. Dit is namelijk het groenste stadsdeel van Amsterdam. Dit komt onder andere door de prachtige parken die hier omheen liggen, zoals het Sloterpark en de Sloterplas. Ook in Amsterdam Nieuw West worden steeds vaker flexplekken en creatieve broedplaatsen aangeboden. Vooral ondernemers en zzp’ers zul je hier terugvinden.

desk image

Soort kantoorruimte

Van te voren is het goed om al een beetje een idee te hebben van wat voor soort kantoor je van plan bent om te gaan huren. Zo maak je de hele zoektocht naar dit perfecte kantoor toch iets makkelijker voor jezelf. De meest voorkomende kantoorruimtes zijn:

Flexplekken

In veel grote steden in Nederland is het mogelijk om een flexplek te huren. Je huurt hierbij een bureau op een vaste locatie. Dit is vooral interessant voor ondernemers die met geen tot weinig personeel. Je bent hier weinig geld aan kwijt en hebt een fijne werkplek voor jezelf.

Kantoortuin

In de meeste gevallen deel je een ruimte van de werkplek met andere ondernemers. Het heeft veel weg van een flexplek, maar in de meeste gevallen heb je hier wel je eigen vaste bureau. Zo’n soort kantoor werd vroeger vooral een werktuin genoemd, maar wordt nu vaker gezien als coworking space. Vaak huur je zo’n ruimte voor een x-aantal uur per maand.

Kantoorunit

Zit je niet zo te wachten op het delen van een kantoorruimte met andere ondernemers? Dan past een kantoorunit waarschijnlijk beter bij jou. Dit is het meest aantrekkelijk voor bedrijven van twee tot tien personen. In een kantoorunit heb je een afgesloten kantoor dat alleen voor jouw bedrijf beschikbaar is. Zo kun je op een rustige manier met jouw werknemers werken.

Kantoor in business center

Is je bedrijf hard aan het groeien en heb je daarom meer ruimte nodig? Dan is het wellicht verstandig om een kantoor te huren in een business center. Hier zitten vaak meerdere bedrijven gevestigd, wat het tot één groot kantoorpand maakt. Het voordeel hiervan is dat er vaak een receptie is. Daarnaast zijn er in de meeste gevallen ook vergaderruimtes die je kunt huren.

Ga na wat voor soort kantoor het beste bij jouw bedrijf past. Hulp nodig bij het vinden van het juiste kantoor? Wij van Deskfinder helpen je graag. Zelfs als er haast achter zit, staan we voor je klaar. We kunnen zelfs al een bezichtiging binnen drie uur inplannen. Daarnaast helpen we je ook nog eens met het onderhanden, zo kun jij de beste deal eruit halen. Het mooie hieraan? Het is helemaal gratis.

Bedrijfsruimte in Amsterdam Centrum vinden

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een flexplek, alleen een eigen bureau, een kantoorruimte in een business center of juist een volwaardig kantoor: Deskfinder helpt jou bij het vinden van de geschikte locatie in Amsterdam Centrum. Ook als je buiten Amsterdam Centrum zoekt, helpen wij je graag. Geef hier jouw zoekopdracht op en wij komen snel bij je terug.

Altijd een actueel overzicht

Op Deskfinder.nl vind je elke dag een actueel aanbod van de bedrijfsruimtes in Amsterdam Centrum. Het aanbod is eenvoudig te filteren op locatie, aantal personen, aantal vierkante meters, kantoortype en voorzieningen. Zo blijft het voor jou overzichtelijk en kun je snel vinden waar je naar op zoek bent.

Bewaar favorieten

Kom je een kantoorruimte tegen waar jij jezelf wel ziet zitten? Klik op het hartje om deze kantoorruimte op te zoeken. Op die manier kun je het snel weer terugvinden, om uiteindelijk jouw favorieten met elkaar te kunnen vergelijken.

Snel een nieuw kantoor

Zit er haast bij het vinden van een nieuw kantoor? Geen probleem! Deskfinder helpt je zo snel mogelijk aan een nieuwe bedrijfsruimte in Amsterdam Centrum. Wil je vandaag nog een bezichtiging? Ook dat is mogelijk. We kunnen zelfs binnen 3 uur een bezichtiging regelen.

 

Deskfinder.nl

Heb je hulp nodig bij het vinden van een bedrijfsruimte die bij jou past? We helpen je graag! Als onafhankelijk kantorenplatform staan we altijd voor jou klaar met een team van 100 vastgoedmakelaars. Op die manier hoef je niet te schakelen tussen verschillende makelaars of verhuurders, maar bekijk je de panden, werkplekken en kantoorruimtes via een gemakkelijk overzicht om de perfecte match te vinden. Op die manier houd jij meer tijd over voor je bedrijf, in plaats van het uitzoeken van facilitaire voorzieningen.

Het aanbod van de kantoorruimtes is via Deskfinder.nl gemakkelijk te filteren op locatie, het aantal personen, de oppervlakte van de bedrijfsruimte, het kantoortype en de beschikbare voorzieningen. Bij elke locatie zijn een flink aantal foto’s van zowel de binnen- als buitenkant van het pand. Daarnaast is er een uitgebreide beschrijving te lezen van het pand zelf en de directe omgeving, met een opsomming van de voorzieningen. En is er informatie te lezen over de bereikbaarheid van de kantoorruimte, de parkeermogelijkheden en de huuropties.

Als je de juiste ruimte eenmaal hebt bezichtigd, is het tijd voor de onderhandelingen. Is dit niet je sterkste punt? Geen probleem, want ook daar kan Deskfinder je bij helpen. Je wilt tenslotte wel de juiste deal hieruit halen. En het mooie hiervan, is dat onze diensten gewoon gratis te gebruiken zijn. Het enige wat je hiervoor moet doen, is op zoek gaan naar de juiste kantoorruimte en het formulier invullen. Dan kun je de rest met een gerust hart aan ons overlaten.

 

Creatieve werksfeer

Voor freelancers is het fijn om in een omgeving te zijn met andere werkende mensen. Als freelancer kan het werken soms best wel eenzaam voelen. Op zo’n werkplek kun je gemakkelijk even een praatje met iemand maken of misschien zelfs wel sparren over bepaalde onderdelen waar jezelf niet zo snel uit kunt komen.

Netwerk

Werken in een flexplek is een gemakkelijke manier om nieuwe, gelijkgestemde mensen te ontmoeten. Dat zorgt voor een fijne omgeving om in te werken, maar is ook nog eens goed voor je netwerk. Helemaal als je nog maar net als zelfstandig ondernemer begint, kan dit verstandig zijn. Daarnaast geldt dit ook voor werknemers die af en toe buiten de deur werken, je weet tenslotte nooit wie je tegenkomt.

usp icon1

Meer controle over prioriteiten

Het is een fijne plek omdat je hier niet met de dagelijkse taken in het huishouden zit. Als je gewend bent om thuis te werken, dan zul je ongetwijfeld tussendoor de huishoudelijke taken verrichten. In een flexplek heb je hier geen last van, en kun je evengoed zelf bepalen wat je wanneer doet.

usp icon1

Budget

Een groot voordeel van een flexwerkplek, zijn de lage kosten. In de meeste gevallen ben je niet heel veel geld kwijt voor een fijne werkplek. Zonder vervelend huurcontract of abonnement kun je dus al je eigen plekje hebben. En met een beetje geluk haal je dit geld er ook weer uit, wie weet haal jij een nieuwe opdracht binnen dankzij de nieuwe mensen die je hier leert kennen.

usp icon1

Locatie

De flexwerkplekken in Amsterdam zijn op een hoop locaties te vinden. Zowel middenin het centrum, als daarbuiten. Tegenwoordig komen er steeds meer flexwerkplekken in de stad. Zo hoef je nooit heel ver te reizen om naar ‘kantoor’ te gaan. Daarnaast zijn er een hoop creatieve broedplaatsen waar je een plekje kunt huren, maar ook plekken in financiële business centers. Zo is er voor ieder wat wils.

Snel een nieuw kantoor

Zit er haast bij het vinden van een nieuw kantoor? Geen probleem! Deskfinder helpt je zo snel mogelijk aan een nieuwe bedrijfsruimte in Amsterdam. Wil je vandaag nog een bezichtiging? Ook dat is mogelijk. We kunnen zelfs binnen 3 uur een bezichtiging regelen.

Het mooie hieraan is dat onze service geheel gratis is. Het enige wat jij hoeft te doen, is het formulier invullen. De rest kun je met een gerust hart aan ons overlaten.