Vind de unieke werkplek in Amsterdam

Als ondernemer kan het werken soms best wel eenzaam aanvoelen. Je hebt tenslotte geen collega’s meer waar je even mee kunt kletsen over werk of andere onderwerpen. Als je dit mist en inmiddels wel toe bent aan contact met gelijkgestemden, dan is de kans groot dat het huren van een flexplek iets voor jou is. Je huurt een plekje in een kantoorruimte met andere andere ondernemers. Daar zitten misschien nog wel meer voordelen aan dan je nu kunt bedenken. Geen idee hoe je moet beginnen met de zoektocht naar een geweldige flexplek in Amsterdam Zuid? Deskfinder helpt jou. Op Deskfinder.nl vind je een duidelijk overzicht met de kantoorruimtes die worden aangeboden. Je kunt gericht zoeken dankzij de zoekfilters, om zo de resultaten te vinden die bij jouw wensen passen.

flexplek in amsterdam nieuw west
desk image

Flexplek in Amsterdam Zuid

Het hebben van een eigen plek om te werken, zorgt in de meeste gevallen voor een verhoogde productiviteit. Je kunt je hier vaak beter concentreren en hebt niet te maken met de dagelijkse belemmeringen zoals de huishoudelijke taken thuis, zoals de afwas die nog gedaan moet worden, opruimen, schoonmaken of post sorteren. Daarnaast is het heel erg fijn om naar een plek toe te gaan om te werken, zodat je aan het einde van de dag weer thuis kunt komen om ook echt rust te pakken. Zo ben je niet 24/7 met je business bezig, maar geef je jezelf ook ruimte voor rust.

desk image

Voordelen van flexplekken

Er zitten een hoop voordelen aan het huren van een flexwerkplek. Zo kom je in een creatieve sfeer terecht met gelijkgestemden. Zo voelt het weer een beetje alsof je collega’s hebt en heb je gemakkelijk aanspraak om te sparren over bepaalde onderwerpen. Daarnaast kan het heel goed voor je netwerk zijn om nieuwe mensen te ontmoeten. Een hoop ondernemers maken gebruik van flexplekken, dus de kans is groot dat je iemand die wellicht een nieuwe klant kan worden. De prijs die je voor de flexplek betaald, werk je er op deze manier dus alweer uit. Ook als je op zoek bent naar nieuwe klanten kan het dus een goede reden zijn om een flexplek te huren.

 

Als je vanuit huis werkt, dan weet je vast hoe snel je afgeleid kunt worden door de huishoudelijke taken. In een flexwerkplek heb je hier een stuk minder last van, maar heb je evengoed nog de controle over de prioriteiten: je kunt alsnog zelf bepalen hoe laat je begint, wanneer je pauze neemt en hoe laat je weer naar huis gaat. Tot slot is het huren van een flexplek vaak een stuk goedkoper dan het huren van een kantoorruimte. Als je net begint met ondernemen, is dat misschien wel het grootste voordeel.

flexplek in amsterdam noord
flexplek in amsterdam oost

Waar moet je op letten?

Als je op zoek gaat naar een flexwerkplek, zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Namelijk:

 • Locatie: hoe ver ben jij bereid om te reizen naar je werkplek?
 • Budget: hoeveel mag de flexplek maximaal kosten?
 • Voorzieningen: welke voorzieningen moeten aanwezig zijn in de flexplek? Handige dingen om rekening mee te houden, zijn:
  • Is er een koelkast?
  • Is er koffie en thee
  • Is er vergaderruimtes of plekken waar je even kunt bellen?
  • Is er een postvak?
  • Welke mensen huren hier al een plek?

Ga na wat voor jou belangrijk is en maak op basis hiervan een keuze voor de flexplek die bij jou past.

Hoe helpt Deskfinder jou?

Via het handige overzicht op Deskfinder.nl zie je meteen het actuele aanbod van de flexplekken in Amsterdam Zuid. Door op het hartje te klikken, sla je het kantoor op in de favorieten. Op die manier kun je de opgeslagen werkplekken nog eens met elkaar vergelijken. Zit er een kantoor tussen dat aan jouw verwachtingen voldoet en wil je deze bekijken? Via Deskfinder kun je al binnen drie uur een bezichtiging inplannen. En als je deze werkplek helemaal fantastisch vond, dan kunnen we je zelfs helpen bij het onderhandelen. Het leuke hieraan is dat onze dienst ook nog eens gratis is. Het enige wat je hoeft te doen, is het formulier in te vullen.

flexplek in amsterdam centrum