Huur creatieve flexplek Rotterdam Feijenoord

Grote kans dat jij als zzp’er bent begonnen met thuiswerken. Of misschien heb je de keukentafel zo nu en dan verruild voor een koffietentje. Klinkt als een goed idee, maar in de werkelijkheid is het toch niet altijd zo prettig als je van te voren had verwacht. Thuis ben je snel afgeleid door de huishoudelijke taken en in een koffietent is het altijd nog maar de vraag of het internet wel goed genoeg werkt. Tijd om hier verandering in te brengen? Dan is een flexplek huren wellicht iets voor jou.

Via Deskfinder kun je snel een flexplek vinden dankzij het handige overzicht. Met de zoekfilters is het mogelijk om de resultaten te filteren naar jouw behoeften. Deskfinder is een onafhankelijk kantorenplatorm met ruim 100 vastgoedmakelaars. Wij staan daarom altijd voor jou klaar. De website werkt simpel: als je een werkplek ziet dat je aanspreekt, kun je deze opslaan door op het hartje te klikken. Zo voeg je de werkplek toe aan jouw favorieten, om deze op een later tijdstip nog eens met elkaar te vergelijken.

Avond-in-Rotterdam
desk image

Flexplek in Rotterdam Feijenoord

Flexplekken zijn ideaal, vooral voor zelfstandig ondernemers. De kosten zijn relatief gezien laag en het is een plek waar jij ongestoord kunt werken. Daarnaast zul je je een stuk minder eenzaam voelen dankzij de andere ondernemers die hier een plekje huren. Het voelt daardoor een beetje als het hebben van collega’s en dat zorgt voor een prettige werksfeer.

Als je op zoek bent naar een flexplek, dan is het natuurlijk goed om je af te vragen wat de beste locatie hiervoor is. Rotterdam Feijenoord is een fijne locatie in de stad. Het zit tegenover het centraal station en heeft een gezellige sfeer. Het is daarom dan ook een aantrekkelijke locatie voor ondernemers om hier een werkplek te huren. Er komen dan ook steeds meer creatieve ondernemers om in Rotterdam Feijenoord een flexwerkplek te huren. Een goede reden om hier eens een kijkje te nemen dus!

desk image

Voordelen van een flexplek

Fijne werksfeer
Een eigen onderneming hebben is leuk, maar kan soms ook best eenzaam zijn. Door een flexwerkplek te huren, ben je vrijwel direct omringd door gelijkgestemden. Dat zorgt niet alleen voor een fijne werksfeer, maar voelt ook een beetje alsof je collega’s hebt waar je af en toe even mee kunt kletsen. Een stuk gezelliger dus dan thuiswerken.

Netwerk
Daarnaast is het ontmoeten van nieuwe mensen natuurlijk ook ontzettend goed voor je netwerk. Vooral als je net begint met ondernemen, kan dit je nog wel eens flink op weg helpen. Het is gemakkelijk om even met iemand te sparren over bepaalde onderwerpen. En wie weet haal je via deze weg zelfs nieuwe klanten binnen.

Minder afleiding
Je komt beter in een workflow terecht en dat zorgt er alleen al voor dat je minder snel afgeleid bent. Daarnaast heb je geen afleiding van de huishoudelijke taken die je nog moet vervullen. Het huren van een flexplek betekent ook dat je geen vaste plek hebt. Zie dat als een voordeel: zo voorkom je dat je snel vast komt te zitten in een bepaalde routine.

Lage kosten
Een groot voordeel van een flexwerkplek, zijn de lage kosten. In de meeste gevallen ben je niet heel veel geld kwijt voor een fijne werkplek. Zonder vervelend huurcontract of abonnement kun je dus al je eigen plekje hebben. En met een beetje geluk haal je dit geld er ook weer uit, wie weet haal jij een nieuwe opdracht binnen dankzij de nieuwe mensen die je hier leert kennen

werkplek in rotterdam feijenoord

Hoe helpt Deskfinder jou?

Zie je een kantoorplek dat helemaal aan jouw verwachtingen voldoet? Dan is het tijd voor de bezichtiging! We kunnen de bezichtiging al binnen drie uur inplannen. Als er haast achter zit, ben je dus aan het juiste adres bij ons. Het mooie hieraan, is dat deze dienst helemaal gratis is. Het enige wat je hoeft te doen, is het formulier invullen. De rest kun je met een gerust hart aan ons overlaten.