loader

Houtsingel 97

Dit representatieve kantoorappartement op de 3e etage maakt deel uit van het kleinschalige complex “Officecenter RiverWoods” (4 bouwlagen) dat gelegen is op het kantorenpark Rokkeveen. De 3e etage heeft een totale vloeroppervlakte van 270 m² VVO en beschikt over vijf parkeerplaatsen op eigen terrein. Het object is in 2007 gebouwd en is door de gekozen stramienmaten optimaal indeelbaar voor zowel een cellenkantoor (kamers) als kantoortuinen. Naast de effectieve indeling is het object zeer duurzaam en is het voorzien van energielabel A. De overige gebruikers in het gebouw zijn: Cappa Accountants en Liftintermediair B.V.

De entreehal op de begane grond is voorzien van een entree met toegang tot een liftinstallatie, een invalidetoiletgroep, een trappenhuis. Separaat een noodtrappenhuis aan de andere zijde.

Voorzieningen
 • Parkeren
  Parkeren
 • Snelweglocatie
  Snelweglocatie
Beschikbare huuropties
Kantoorruimte

Aantal m2 beschikbaar 270-270 m2

€130 pm2/pj

Aanbod op maat Aanbod op maat
Zoek je meer specifiek aanbod?

Wij gaan graag voor jou op zoek.

Bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is gelegen op een zichtlocatie aan de A12 in de wijk Rokkeveen, nabij de op- en afrit. Het kantorenpark biedt daarmee een directe aansluiting op het rijkswegennetwerk met verder o.a. goede verbindingen naar Zoetermeer Centrum en regio Haaglanden. Het openbaar vervoer is uitstekend met een bushalte voor de deur en daarnaast is het treinstation Zoetermeer goed bereikbaar. Op loopafstand bevindt zich het moderne winkelcentrum ‘Rokkeveen’ met een enorm aanbod aan winkels. In de directe omgeving bevinden zich tal van organisaties zoals Hoens & Souren Advocaten, DAS Zoetermeer, Stichting Kwaliteits-Controle-Bureau en ORTEC.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid met de auto en openbaar vervoer is uitstekend.

Auto
De bereikbaarheid met de auto is uitstekend vanwege de directe aansluiting op de A12 en de A4. Beide op- en afritten bevinden zich in de directe omgeving van het verkeersknooppunt Prins Clausplein, alwaar de A4 (Den Haag – Amsterdam), A12 (Den Haag – Utrecht) en A13 (Den Haag – Rotterdam) samenkomen.

Openbaar vervoer
Met het openbaar vervoer is het kantoorgebouw eveneens uitstekend bereikbaar. Het gebouw bevindt zich op loopafstand van station/halte Zoetermeer . Dit station is makkelijk te bereiken per trein, tram en bus:

Trein:
NS-sprinter tussen Utrecht en Den Haag.
Tram 3 (HTM):
rijdt tussen Centrum-West en Arnold Spoelplein
Bus 455 (ESB):
rijdt tussen Zoetermeer centrum en station Delft.
Bus 71 (ESB):
rijdt tussen Zoetermeer en Zoetermeer centrum West.

 • Auto
  Auto
 • Nabij bus
  Nabij bus
 • Nabij snelweg
  Nabij snelweg
 • Nabij trein
  Nabij trein
Parkeermogelijkheden
 • Eigen terrein
  Eigen terrein
 • Openbare weg
  Openbare weg
Plan een bezichtiging of stel een vraag