loader

Soestwetering 0

Op een mooie zichtlocatie in Utrecht langs de doorgaande weg Soestwetering hoek Rijpwetering wordt een nieuwbouw bedrijfs-/kantoorgebouw ontwikkeld. Het in aanbouw zijnde gebouw is gelegen op het bedrijventerrein “De Wetering” en staat direct tegenover “The Wall”. De bereikbaarheid met zowel het eigen als openbaar vervoer is derhalve uitstekend te noemen. Het bedrijfsgebouw wordt opgeleverd per september 2019.

Het betreft een vrijstaand modern gebouw bestaande uit kantoorruimte in drie bouwlagen alsmede een bedrijfshal ten behoeve van opslag- en magazijnruimte, met ondergrond, erf en verhard buitenterrein met parkeerplaatsen.

Op de 2e verdieping is circa 823 m2 v.v.o. kantoorruimte beschikbaar. Op de begane grond is een gemeenschappelijke wachtruimte voor bezoekers en een zit-/overleghoek. Daarnaast is er een gemeen-schappelijke entree.

Op het bedrijventerrein “De Wetering” is een grote diversiteit aan ondernemingen. Voorbeelden van bedrijven/organisaties zijn het FNV, Domstede, Ekris Utrecht, GLS Nederland, Oracle, Capgemini Nederland en het St. Antonius Ziekenhuis. In 2009 is “The Wall” gerealiseerd, welke samen met de kenmerkende showroom “Louwman Exclusive Cars” is verwerkt in de geluidsmuur. In het winkelcentrum hebben zich grote winkelketens zoals de Media Markt, BCC, Intertoys XL, Decathlon, AMAC en McDonald’s gevestigd.

Op circa 10 minuten loopafstand bevindt zich het Leidsche Rijn Centrum, het bruisende en kloppende hart van de wijk Leidsche Rijn, dat in mei 2018 is opgeleverd. Retailers als H&M, Mango, Jumbo Foodmarkt, Vero Moda, Hunkemöller en talloze andere ‘anchor tenants’ zoals MichaelPage International, inlumi, Basebuilder, Habion en Significant hebben er in 2018 hun deuren geopend. Van local hero tot internationale keten en van koffietentje tot tapasbar heeft Leidsche Rijn Centrum zich ontwikkeld tot een sfeervolle woon- en werkplek in een bijzonder stukje Utrecht.

VLOEROPPERVLAK
Voor de verhuur is beschikbaar totaal circa 823 m2 v.v.o kantoorruimte op de 2e verdieping.

Genoemd metrage is inclusief de toedeling van de algemene en gemeenschappelijke ruimten.

PARKEERGELEGENHEID
Eigen parkeergelegenheid op het bijhorende parkeerterrein, in totaal zijn er 15 parkeerplaatsen beschikbaar.

Additionele parkeergelegenheid in de omgeving
“The Wall” geeft de mogelijkheid om (extra) parkeerplekken te huren. Uitsluitend van maandag t/m vrijdag. Parkeren op maaiveld (P4) is uitgesloten. De parkeergarage van “The Wall” is op circa 3 minuten loopafstand gelegen van het bedrijfsgebouw.

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimte wordt in nieuwbouw casco staat opgeleverd met onder andere:
• representatieve centrale hal met vide;
• sanitaire groep;
• wachtruimte met gastvrouw;
• lift;
• glasvezel;
• verwarming en koeling zijn aanwezig, in nader overleg tussen Verhuurder en Huurder;
• elektra middels zakgoten, nader te bepalen.

Het gebouw wordt duurzaam energieneutraal gebouwd, met onder meer LED-verlichting, zonwerende Triple HR beglazing, zonnestroom-installatie met 400 zonnepanelen op het platte dak, verwarming en koeling door middel van luchtgekoelde warmtepompen, ventilatorconvectoren, en een luchtbehandelingskast met warmtewiel.

De huurder heeft keuze uit een plafondeiland van VRF-units en LED-verlichting met een industrieel plafond of een akoestisch systeemplafond.

De aansluiting en het verbruik van data- en telecommunicatievoorzieningen zijn niet in de huurprijs inbegrepen en dienen door Huurder zelf te worden verzorgd en betaald.
Een turn-key oplevering behoort, in overleg met de Verhuurder, ook tot de mogelijkheden. Aanvullend op de casco oplevering zal de ruimte worden voorzien van:
|*vloerafwerking;
*scheidingswanden;
*pantry.

Huurprijs
Kantoorruimte:
Casco: € 110.000,00 per jaar.
Turn-key: € 130.000,00 per jaar.

Parkeerplaatsen:
€ 1.000,00 per parkeerplek per jaar.

“The Wall” parkeerplaatsen:
€ 1.500,00 per parkeerplek per jaar.

Genoemde bedragen te vermeerderen met omzet-belasting, prijspeil heden (2019).
Kantoorruimte:
Casco: € 110.000,00 per jaar.
Turn-key: € 130.000,00 per jaar.

Parkeerplaatsen:
€ 1.000,00 per parkeerplek per jaar.

“The Wall” parkeerplaatsen:
€ 1.500,00 per parkeerplek per jaar.

Genoemde bedragen te vermeerderen met omzet-belasting, prijspeil heden (2019).

Glasvezel
Het gebouw beschikt over glasvezelinternet. Huurder is zelfverantwoordelijk voor de aanvraag van een glasvezelverbinding bij een provider.

ENERGIELABEL
Het nieuw te bouwen bedrijfsgebouw wordt voorzien van minimaal Energielabel A.

Voorzieningen
 • 24H toegang
  24H toegang
 • Aansluiting glasvezel
  Aansluiting glasvezel
 • Flexibele huurtermijnen
  Flexibele huurtermijnen
 • Lift
  Lift
 • Lounge
  Lounge
 • Pantry
  Pantry
 • Parkeren
  Parkeren
 • Snelweglocatie
  Snelweglocatie
 • Tuin / Dakterras
  Tuin / Dakterras
Beschikbare huuropties
Kantoorruimte

Aantal m2 beschikbaar 1-823 m2

€160 pm2/pj

Aanbod op maat Aanbod op maat
Zoek je meer specifiek aanbod?

Wij gaan graag voor jou op zoek.

Bereikbaarheid

Eigen vervoer:
Het bedrijventerrein “De Wetering” kenmerkt zich door de zeer goede bereikbaarheid via zowel de A2 als de A12 op enkele autominuten afstand. Het bedrijventerrein is bijzonder centraal gelegen nabij verkeersknooppunt Oudenrijn, waar de rijkswegen A2 en A12 elkaar kruisen alsmede de A27 via de Zuilense Ring.

Openbaar vervoer:
Ook per openbaar vervoer is de locatie uitstekend te bereiken. Op korte loopafstand van circa 3 minuten bevindt zich de bushalte Rijpwetering met verbindingen naar het Utrecht CS, het NS-Station Leidsche Rijn, NS-Station Maarssen en Nieuwegein met buslijnen 11, 37, 48 en 138. NS-Station Leidsche Rijn is ook lopend bereikbaar, binnen circa 10 minuten.

 • Auto
  Auto
 • Fiets
  Fiets
 • Nabij bus
  Nabij bus
 • Nabij trein
  Nabij trein
Parkeermogelijkheden
 • Eigen terrein
  Eigen terrein
 • Parkeergarage
  Parkeergarage
Plan een bezichtiging of stel een vraag
Plan een bezichtiging of stel een vraag