loader

Rijpwetering 1

Op een mooie zichtlocatie in Utrecht langs de doorgaande weg Soestwetering hoek Rijpwetering is een nieuwbouw bedrijfs-/kantoorgebouw ontwikkeld. Het gebouw is gelegen op het bedrijventerrein “De Wetering” en staat direct tegenover “The Wall”. De bereikbaarheid met zowel het eigen als openbaar vervoer is derhalve uitstekend te noemen.

Het betreft een vrijstaand modern gebouw bestaande uit kantoorruimte in drie bouwlagen alsmede een bedrijfshal ten behoeve van opslag- en magazijnruimte, met ondergrond, erf en verhard buitenterrein met parkeerplaatsen.

Op de 2e verdieping is circa 411,5 men 823 m2 v.v.o. kantoorruimte beschikbaar. Op de begane grond is een gemeenschappelijke wachtruimte voor bezoekers en een zit-/overleghoek. Daarnaast is er een gemeen-schappelijke entree. Daarnaast is op de 2e verdieping ook circa 823 m2 v.v.o. kantoorruimte beschikbaar.

Op het bedrijventerrein “De Wetering” is een grote diversiteit aan ondernemingen. Voorbeelden van bedrijven/organisaties zijn het FNV, Domstede, Ekris Utrecht, GLS Nederland, Oracle, Capgemini Nederland en het St. Antonius Ziekenhuis. In 2009 is “The Wall” gerealiseerd, welke samen met de kenmerkende showroom “Louwman Exclusive Cars” is verwerkt in de geluidsmuur. In het winkelcentrum hebben zich grote winkelketens zoals de Media Markt, BCC, Intertoys XL, Decathlon, AMAC en McDonald’s gevestigd.

Op circa 10 minuten loopafstand bevindt zich het Leidsche Rijn Centrum, het bruisende en kloppende hart van de wijk Leidsche Rijn, dat in mei 2018 is opgeleverd. Retailers als H&M, Mango, Jumbo Foodmarkt, Vero Moda, Hunkemöller en talloze andere ‘anchor tenants’ zoals MichaelPage International, inlumi, Basebuilder, Habion en Significant hebben er in 2018 hun deuren geopend. Van local hero tot internationale keten en van koffietentje tot tapasbar heeft Leidsche Rijn Centrum zich ontwikkeld tot een sfeervolle woon- en werkplek in een bijzonder stukje Utrecht.

Voorzieningen
 • 24H toegang
  24H toegang
 • Aansluiting glasvezel
  Aansluiting glasvezel
 • Airconditioning
  Airconditioning
 • Bemande receptie
  Bemande receptie
 • Pantry
  Pantry
Beschikbare huuropties
Kantoorruimte

Aantal m2 beschikbaar 411 m2

€140 pm2/pj

Aanbod op maat Aanbod op maat
Zoek je meer specifiek aanbod?

Wij gaan graag voor jou op zoek.

Bereikbaarheid

Eigen vervoer:

Het bedrijventerrein “De Wetering” kenmerkt zich door de zeer goede bereikbaarheid via zowel de A2 als de A12 op enkele autominuten afstand. Het bedrijventerrein is bijzonder centraal gelegen nabij verkeersknooppunt Oudenrijn, waar de rijkswegen A2 en A12 elkaar kruisen alsmede de A27 via de Zuilense Ring.

Openbaar vervoer:

Ook per openbaar vervoer is de locatie uitstekend te bereiken. Op korte loopafstand van circa 3 minuten bevindt zich de bushalte Rijpwetering met verbindingen naar het Utrecht CS, het NS-Station Leidsche Rijn, NS-Station Maarssen en Nieuwegein met buslijnen 11, 37, 48 en 138. NS-Station Leidsche Rijn is ook lopend bereikbaar, binnen circa 10 minuten.

 • Auto
  Auto
 • Nabij bus
  Nabij bus
 • Nabij snelweg
  Nabij snelweg
 • Nabij trein
  Nabij trein
Parkeermogelijkheden
 • Eigen terrein
  Eigen terrein
Plan een bezichtiging of stel een vraag
Plan een bezichtiging of stel een vraag