loader

Reykjavikplein 1

Op een unieke zichtlocatie aan de rijksweg A2 (Amsterdam-Maastricht), wordt het nieuwbouw kantoorgebouw “HELIX” ontwikkeld. Het nieuw te bouwen gebouw, belendend aan het kantoorgebouw van Capgemini Nederland, is gelegen bij de Leidsche Rijn tunnel en direct naast het NS-station Leidsche Rijn. De bereikbaarheid met zowel het eigen als openbaar vervoer is derhalve uitstekend te noemen.

“HELIX” wordt gerealiseerd naast het nieuwe stadscentrum “Leidsche Rijn Centrum”, dat in mei 2018 is geopend. In een mediterrane sfeer met boulevards en promenades is Leidsche Rijn Centrum het kloppende hart van Leidsche Rijn. Met leuke winkels, een hippe Foodmarkt (Jumbo XL), pick-up-points en gezellige pleinen met terrasjes, koffietentjes en restaurants. Een grote bioscoop, een bibliotheek en andere culturele voorzieningen zijn om de hoek van “HELIX” gelegen.

Bij het ontwerp van “HELIX” staat de gezondheid en het welzijn van mensen centraal staan en wordt een holistische benadering van gezondheid in een gebouwde omgeving toegepast volgens de WELL Building Standard.

WELL is een op prestaties gebaseerd systeem voor het meten, certificeren en bewaken van functies van de gebouwde omgeving die de gezondheid en het welzijn van de mens beïnvloeden, door lucht, water, voeding, licht, fitness, comfort en geest.

Voorzieningen
 • Bemande receptie
  Bemande receptie
 • Full Service/Receptie
  Full Service/Receptie
 • Lift
  Lift
 • Lunch faciliteiten
  Lunch faciliteiten
 • Parkeren
  Parkeren
 • Schoonmaak service
  Schoonmaak service
Beschikbare huuropties
Kantoorruimte

Aantal m2 beschikbaar 1.200-2.500 m2

€210 pm2/pj

Aanbod op maat Aanbod op maat
Zoek je meer specifiek aanbod?

Wij gaan graag voor jou op zoek.

Bereikbaarheid

“HELIX” is gelegen op een eersteklas locatie in Utrecht, direct langs de rijksweg A2, op geringe afstand van de knooppunten Oudenrijn (A2/A12) en Lunetten (A12/A27). Het centrum van de stad (met onder meer Hoog Catharijne) en het Centraal Station Utrecht zijn eveneens op enkele autominuten afstand gelegen.

 

Ook per openbaar vervoer is de locatie uitstekend te bereiken. Door het NS-station Leidsche Rijn, welke voor de deur is gelegen, is de rest van Nederland uitstekend bereikbaar. Het Centraal Station Utrecht is in circa 5 minuten bereikbaar. In onderstaande figuur zijn de afstanden per auto, trein en vliegtuig te zien naar de grote steden in Nederland en de grote steden in omliggende landen.

 • Auto
  Auto
 • Nabij snelweg
  Nabij snelweg
 • Nabij trein
  Nabij trein
Parkeermogelijkheden
 • Parkeergarage
  Parkeergarage
Plan een bezichtiging of stel een vraag
Plan een bezichtiging of stel een vraag