loader

Ptolemaeuslaan 58II

ALGEMEEN
De representatieve kantoorvilla “The Green Spot” is gelegen in een parkachtige omgeving en maakt onderdeel uit van een verzamelcomplex van identieke, kleinschalige kantoorvilla’s. De bijzondere architectuur (in klassieke stijl) geeft het gebouw een robuuste en degelijke uitstraling. Via het bordes wordt het binnenhof van het complex bereikt. Dit hart van de 4 kantoorvilla’s biedt een informele en uitnodigende sfeer. Naast haar kwalitatieve en unieke uitstraling door het gebruik van hoogwaardige bouwmaterialen is het gebouw duurzaam en zeer energie-zuinig. Het gebouw is voorzien van Energielabel A en wordt door grondwaterwarmte verwarmd door middel van een warmte en koudeopslag. Samen met de te openen ramen zorgt dit voor een prettig werkklimaat.

LOCATIE
Deze representatieve kantoorvilla bevindt zich op het moderne, centraal gelegen Businesspark Papendorp Utrecht, www.papendorp.nl. Papendorp kenmerkt zich door een ruim stedenbouwkundig plan waardoor het geheel een parkachtige uitstraling verkrijgt. Het accent is gelegd op een ‘groene’ uitstraling en het onderhoud van het park wordt gewaarborgd door actief parkmanagement. Papendorp is uitstekend geschikt voor hoogwaardige dienstverlenende bedrijven.

Gezien de centrale ligging en optimale bereikbaarheid biedt het ook een ideale vestigingsplaats voor internationale bedrijven die een vestiging in Utrecht wensen, mede vanwege de aanwezigheid van restaurant ‘de Steiger’ alsmede het Holiday-Inn Express hotel (op loopafstand gelegen).

Op dit moment zijn er diverse consultancy (facilitair, HR, juridisch en vastgoed), ICT-bedrijven en verkoopkantoren gehuisvest in “The Green Spot”.

Papendorp is zowel met het eigen als openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Vanaf Centraal Station Utrecht, het belangrijkste knooppunt van Nederland, bent u in enkele minuten op de plek van bestemming. Daarnaast beschikken alle bedrijven over parkeerplaatsen op eigen terrein en is er de P+R Papendorp die beschikt over 750 parkeerplaatsen.

BEREIKBAARHEID
Eigen vervoer:
Businesspark Papendorp is gelegen nabij verkeersknooppunt Oudenrijn waar de A2 (Amsterdam-Den Bosch) en A12 (Arnhem, Rotterdam/Den Haag) samen komen. Van hieruit punt zijn diverse rijkswegen (A28/A27) eenvoudig bereikbaar.

Openbaar vervoer:
Door middel van diverse busverbindingen zijn Utrecht Centrum en het Centraal Station Utrecht in circa 10 minuten te bereiken via de Prins Clausbrug.
Tevens biedt het businesspark een gratis Papendorp Express die door het gebied rijdt. Hierdoor is de bereikbaarheid optimaal.
De bushalte P+R Papendorp, Utrecht is op enkele minuten lopen gelegen van het gebouw.

VLOEROPPERVLAK
De gehele kantoorvilla heeft een vloeroppervlak van circa 555 m2.

Voor verhuur is beschikbaar:
circa 186,80 m2 v.v.o. op de 2e verdieping inclusief toedeling algemene en gemeenschappelijke ruimten.

PARKEERGELEGENHEID
Totaal zijn er 4 parkeerplaatsen beschikbaar in de onder het gebouw gelegen parkeergarage. Daarnaast heeft huurder ook recht op het mandelige gebruik van de bezoekersparkeerplaatsen aan de voorzijde, zijnde 14 parkeerplaatsen. De parkeerplaats is alleen voor bezoekers toegankelijk.

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimte wordt opgeleverd in de huidige, zeer nette staat met de volgende voorzieningen:
• eigen representatieve entree met deurbel en intercom verbinding;
• verwarmingsinstallatie en luchtbehandelingssysteem voorzien van koeling;
• huidig glad gestuukte metalstudwanden met paneeldeuren;
• huidige vloerafwerking, bestaande uit pvc-parketvloeren in de gangzones en tapijt in de werk en vergaderruimtes;
• plafonds voorzien van opbouwverlichting;
• pantry voorzien van keuken en apparatuur, vaatwasser en koelkast;
• gescheiden dames- en herentoilet;
• personenlift;
• kozijnen met dubbele beglazing en deels te openen ramen;
• screens en raambekleding;
• moderne ICT-voorzieningen met mogelijkheid afsluiten overeenkomst voor een directe internetverbinding inclusief Firewall;
• brandmeldcentrale en rookmelders;
• werkkast met uitstortgootsteen;
• alarminstallatie met bewegingssensoren, verhuurder draagt zorg voor doormelding naar meldkamer en eventueel inschakeling beveiligingsdienst;
• overname van kantoormeubilair is mogelijk.

De aansluiting en het verbruik van data- en telecommunicatievoorzieningen zijn niet in de huurprijs begrepen. Dit komt voor rekening en installatie van de huurder.

ENERGIELABEL
Het kantoorgebouw is voorzien van energielabel A.

AANVAARDING
Per direct.

HUURPRIJS
Kantoorruimte:
€ 185,00 per m2 per jaar.

Parkeerplaatsen
€ 1.250,00 per parkeerplaats per jaar.

Genoemde bedragen te vermeerderen met omzetbelasting.

BTW-HEFFING
Uitgangspunt is btw-belaste verhuur. Derhalve dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, is er van rechtswege sprake van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, met een nader te bepalen percentage verhoogd zodat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar + een optieperiode voor 5 jaar

HUURBETALING
De huur en de servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting, per kwartaal vooruit te voldoen.

SERVICEKOSTEN
€ 30,00 per m² per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting, als vast niet verrekenbaar bedrag, bij vooruitbetaling per kwartaal te voldoen, voor de kosten van leveringen en diensten:

HUURPRIJSINDEXERING
Jaarlijks, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huurpenningen en servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting.

HUUROVEREENKOMST
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM met de bijbehorende Algemene Bepalingen.

Voorzieningen
 • Lift
  Lift
 • Pantry
  Pantry
 • Parkeren
  Parkeren
Beschikbare huuropties
Kantoorruimte

Aantal m2 beschikbaar 186 m2

€ 185 pm2/pj

Aanbod op maat Aanbod op maat
Zoek je meer specifiek aanbod?

Wij gaan graag voor jou op zoek.

Bereikbaarheid

BEREIKBAARHEID
Eigen vervoer:
Businesspark Papendorp is gelegen nabij verkeersknooppunt Oudenrijn waar de A2 (Amsterdam-Den Bosch) en A12 (Arnhem, Rotterdam/Den Haag) samen komen. Van hieruit punt zijn diverse rijkswegen (A28/A27) eenvoudig bereikbaar.

Openbaar vervoer:
Door middel van diverse busverbindingen zijn Utrecht Centrum en het Centraal Station Utrecht in circa 10 minuten te bereiken via de Prins Clausbrug.
Tevens biedt het businesspark een gratis Papendorp Express die door het gebied rijdt. Hierdoor is de bereikbaarheid optimaal.
De bushalte P+R Papendorp, Utrecht is op enkele minuten lopen gelegen van het gebouw.

 • Auto
  Auto
 • Nabij bus
  Nabij bus
 • Nabij snelweg
  Nabij snelweg
Parkeermogelijkheden
 • Eigen terrein
  Eigen terrein
 • Parkeergarage
  Parkeergarage
Plan een bezichtiging of stel een vraag
Plan een bezichtiging of stel een vraag