loader

Papendorpseweg 83

Het in het oog springende gebouw voor ‘Westerstaete’ is van de hand van architectenbureau Kerste-Meijer. Op de begane grond t/m de tweede verdieping twee separate bouwdelen met ieder een eigen kern die vanaf de derde t/m de zevende bouwlaag met elkaar zijn verbonden zodat lange maar ook brede, efficiënte verdiepingen ontstaan. Een groen concept van internationale allure op een eersteklas zichtlocatie, dat een duurzame werkomgeving combineert met uitstraling en exposure. Een inspirerende en motiverende werkplek.

Het markante gebouw is gelegen op Papendorp in Utrecht, direct aan de afslag van de A12. Papendorp ligt op het kruispunt van de twee hoofdassen van Nederland, de A2 (Amsterdam-Maastricht) en de A12 (Arnhem-Den Haag). Het gebouw ligt aan de snelweg A12 tussen Utrecht en Den Haag en is zeer prominent gelegen.

Momenteel zijn veel gerespecteerde bedrijven gevestigd in het kantoorgebouw, zoals Davanti, KPMG en ELI Lilly. Op Papendorp zijn verder gevestigd gerenommeerde bedrijven als Bol.com, Unit4, Deloitte, Stork Technical Services, Mazars en Regus. Naast kantoren zijn ook de brasserie “De Steiger” alsmede een hotel van Holiday Inn op Papendorp gevestigd.

Het gebouw is voorzien van één hoofdentree, bezoekers melden zich bij de bemande receptiebalie, waarna zij door de huurders worden opgehaald. De receptie is bemand van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot en met 18:00 uur.

Naast de bemande receptiebalie is in het bedrijfsrestaurant voor de lunchfaciliteit de mogelijkheid om koffie te drinken, flexwerken en vergaderen. Het bedrijfsrestaurant heeft een uitstekende catering, met uitsluitend verse producten. Op de eerste verdieping is een vergadercentrum waar de huurders gebruik van kunnen maken. Het vergadercentrum wordt gecoördineerd door de receptie medewerkers.

Voorzieningen
 • 24H toegang
  24H toegang
 • Bemande receptie
  Bemande receptie
 • Creatieve omgeving
  Creatieve omgeving
 • Lift
  Lift
 • Lunch faciliteiten
  Lunch faciliteiten
 • Pantry
  Pantry
 • Snelweglocatie
  Snelweglocatie
 • Vergaderruimtes
  Vergaderruimtes
Beschikbare huuropties
Kantoorruimte

Aantal m2 beschikbaar 366 m2

€170 pm2/pj

Aanbod op maat Aanbod op maat
Zoek je meer specifiek aanbod?

Wij gaan graag voor jou op zoek.

Bereikbaarheid

Eigen vervoer:

kantorenpark Papendorp is gelegen nabij verkeersknooppunt Oudenrijn waar de rijkswegen A2 (Amsterdam-Den Bosch) en de A12 (Arnhem-Rotterdam/Den Haag) samen komen. De ‘Prins Clausbrug’ vormt de verbinding tussen Papendorp en Utrecht, waardoor ook het stadscentrum van Utrecht goed te bereiken is.

Openbaar vervoer:

Een snelle busverbinding met Utrecht Centraal Station via een vrije busbaan waarborgt een snelle en comfortabele ontsluiting met het openbaar vervoer. De bushalte op Papendorp is gelegen op enkele minuten loopafstand.

Vanaf Utrecht CS Jaarbeurszijde vertrekken de U-OV-lijnen 24 en 29 op maandag t/m vrijdag naar Papendorp en weer terug. Lijn 24 rijdt in de spits om de 8 minuten en lijn 29 om de 15 minuten. In het dal rijden deze lijnen om het half uur. Vanuit Houten, Maarssen, Leidsche Rijn en Nieuwegein is Papendorp op werkdagen bereikbaar met de U-OV-lijn 48. Lijn 48 rijdt in de spits om het kwartier en in het dal om het half uur.

 • Auto
  Auto
 • Nabij bus
  Nabij bus
 • Nabij snelweg
  Nabij snelweg
 • Nabij trein
  Nabij trein
Parkeermogelijkheden
 • Eigen terrein
  Eigen terrein
Plan een bezichtiging of stel een vraag
Plan een bezichtiging of stel een vraag