loader

Savannahweg 7

Het gebouw ligt op het bedrijventerrein “Lage Weide” in Utrecht. Dit gebied kenmerkt zich door een grote diversiteit aan zowel kantoor- als bedrijfsgebruikers. Het gebouw is gesitueerd langs de Savannahweg en ligt op steenworp afstand van de doorgaande weg van “Lage Weide”, de ‘Atoomweg’. De bereikbaarheid is daarmee zonder meer goed te noemen.

“Lage Weide” biedt veel werkgelegenheid in de sectoren industrie, bouw, logistiek en dienstverlening. Het is de werkplek van ongeveer 16.000 werknemers, en daarmee vormt het een motor voor de Utrechtse economie. Op het bedrijventerrein zijn inmiddels al meerdere gerenommeerde bedrijven als Eneco, Kuehne + Nagel, fonQ en Pepsico gehuisvest.

Het gebouw beschikt zowel over kantoor- als bedrijfsruimte, welke is verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. Schuin tegenover het gebouw ligt “Savannah Corner”, voor een lunchmogelijkheid.

Voor de verhuur is 780 m2 v.v.o. kantoor-/bedrijfsruimte beschikbaar, verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping.

HUURPRIJS
€ 40.000,00 per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting.

Voorzieningen
 • 24H toegang
  24H toegang
 • Pantry
  Pantry
 • Parkeren
  Parkeren
 • Snelweglocatie
  Snelweglocatie
Beschikbare huuropties
Kantoorruimte

Aantal m2 beschikbaar 780 m2

€50 pm2/pj

Aanbod op maat Aanbod op maat
Zoek je meer specifiek aanbod?

Wij gaan graag voor jou op zoek.

Bereikbaarheid

Per auto:

Vanaf de afslag Maarssen (afrit 6) van de rijksweg A2 (Amsterdam-Maastricht) is het gebouw in enkele minuten te bereiken. Via de Zuilense Ring (N230) is er een directe verbinding met de A27 (Almere-Breda) en de A28 (Utrecht-Groningen). Via de A2 is de A12 richting Arnhem-Den Haag eveneens goed bereikbaar. Amsterdam is via de rijksweg A2 in circa 20 minuten bereikbaar.

Per openbaar vervoer:

Vanaf de bushalte Savannahweg, kunt u in met de bus 20 minuten op Utrecht Centraal Station, in 10 minuten op station Utrecht Leidsche Rijn, en in 15 minuten op station Utrecht Zuilen of station Maarssen zijn.

 • Auto
  Auto
 • Nabij bus
  Nabij bus
Parkeermogelijkheden
 • Eigen terrein
  Eigen terrein
 • Openbare weg
  Openbare weg
Plan een bezichtiging of stel een vraag