loader

Weena 730-734

Te huur in totaal circa 665,70 m² volledig gerenoveerde en ingerichte etages turn key op de 12e en 13e verdieping, gelegen in kantoorgebouw “Premier Offices”. Premier Suites & Offices maakt deel uit van de herontwikkeling van het Weena Point gebied waartoe ook de exclusieve FIRST TOWER behoort en de toekomstige nieuwbouwontwikkeling “The Modernist”.

De locatie aan het Weena 734 / 736 is perfect, in de directe nabijheid van OV knooppunt Rotterdam Centraal Station en in het Central Business District (CBD). Bij het gebouw kan men tevens uitstekend parkeren.

De indeling is als volgt:
Weena 734 Etage 12 circa 291,4 m²
Weena 736 Etage 13 circa 374,3 m².

Voorzieningen
Beschikbare huuropties
Kantoorruimte

Aantal m2 beschikbaar 291-665 m2

€195 pm2/pj

Aanbod op maat Aanbod op maat
Zoek je meer specifiek aanbod?

Wij gaan graag voor jou op zoek.

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid
Premier Offices is met eigen vervoer zeer goed bereikbaar. In vergelijking met andere steden is de route door het centrum vrijwel filevrij. Onder en rondom het gebouw is ruim voldoende parkeergelegenheid.

Per openbaar vervoer
Reizen van en naar Premier Offices met het openbaar vervoer kan op vele manieren. Er komen gaat snel en eenvoudig. Direct naast de deur ligt het nieuwe station Rotterdam Centraal. Het station is een vervoersknooppunt van regionale en internationale betekenis. Er passeren straks miljoenen reizigers per jaar. Het station biedt alle mogelijke openbaarvervoerverbindingen, waaronder de hogesnelheidslijn (HSL) naar luchthaven Schiphol. Rotterdam The Hague Airport is met de Randstad Rail binnen een kwartier bereikbaar en heeft directe luchtverbindingen met steden als Londen en Frankfurt. Vanaf station Rotterdam Centraal reizen passagiers met de hogesnelheidstrein in 19 minuten naar luchthaven Schiphol, in 35 minuten naar Amsterdam Centraal, in 32 minuten naar Antwerpen, in 70 minuten naar Brussel, in 2,5 uur naar Parijs en met de Randstad Rail in 12 minuten naar Rotterdam – The Hague Airport

 • Auto
  Auto
 • Fiets
  Fiets
 • Nabij bus
  Nabij bus
 • Nabij snelweg
  Nabij snelweg
 • Nabij tram/metro
  Nabij tram/metro
 • Nabij trein
  Nabij trein
Parkeermogelijkheden
 • Openbare weg
  Openbare weg
 • Parkeergarage
  Parkeergarage
Plan een bezichtiging of stel een vraag