loader

De Brand 10

Kantoor De Brand is strategisch gelegen in Amersfoort, het middelpunt van Nederland en daarmee een aantrekkelijke thuisbasis. Amersfoort ligt in de meest competitieve regio van Europa. Een stad met hoogopgeleide, jonge inwoners en 15.000 ondernemingen, van ZZP-ers tot (inter)nationale hoofdkantoren.

Het kantoorgebouw staat op een perfecte zichtlocatie met ruim 135.000 passanten per dag, direct aan de rijksweg A1 en nabij afrit 13. Het gebouw maakt onderdeel uit van kantorenpark De Brand. Bedrijven als BPD, Livera, Onderwijsgroep Amersfoort, Hollister en DHL hebben zich al gevestigd op deze locatie. De Brand is een centraal gelegen werkomgeving voor optimale performance en zichtbaarheid.

Kantoorgebouw De Brand beschikt over ruime, vrij indeelbare verdiepingsvloeren van circa 690 m². Deze zijn flexibel in te richten naar de behoefte voor ieder soort organisatie.

Voorzieningen
 • Aansluiting glasvezel
  Aansluiting glasvezel
 • Lift
  Lift
 • Pantry
  Pantry
Beschikbare huuropties
Kantoorruimte

Aantal m2 beschikbaar 50-495 m2

€115 pm2/pj

Aanbod op maat Aanbod op maat
Zoek je meer specifiek aanbod?

Wij gaan graag voor jou op zoek.

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend. Kantorenpark “De Brand” wordt direct ontsloten middels de Rondweg-Oost en ligt op circa 2 minuten afstand van afrit 13 (Amersfoort-Noord) aan de rijksweg A1.
Het NS-station Amersfoort Schothorst ligt op circa 6 minuten fietsafstand van het gebouw. Tevens rijden er bussen van en naar dit station vanaf de nabijgelegen bushalte. De reistijd per bus bedraagt circa 10 minuten.

 • Auto
  Auto
 • Fiets
  Fiets
 • Nabij bus
  Nabij bus
Parkeermogelijkheden
 • Eigen terrein
  Eigen terrein
Plan een bezichtiging of stel een vraag