Flexplek of werkplek huren: de ideale locaties in Utrecht

Weer een werkdag beginnen terwijl de vaat nog op het aanrecht staat. Je struikelt nog net niet over de berg was die nog gedaan moet worden en het huis kan eigenlijk wel gewoon een schoonmaakbeurt gebruiken. Werken vanuit huis als ondernemer klinkt misschien aantrekkelijk (want: werken vanuit bed), maar er zitten ook een aantal nadelen aan. Dat is dan ook precies de reden waarom steeds meer ondernemers een flexplek of werkplek huren. De flexplekken lijken als paddenstoelen de grond uit te schieten, want in elk stadsdeel kun je tegenwoordig wel terecht voor een fijne werkplek om even flink door te werken. Het verhoogt je productiviteit en zo krijg je eindelijk gedaan wat je wilt doen, zonder afgeleid te worden door de huishoudelijke perikelen.

 

Op Deskfinder.nl bieden we verschillende flexplekken aan. Maar mocht je liever een overzichtelijk lijstje lezen met de beste locaties van Utrecht, dan ben je hier op de goede plek. We hebben een aantal fijne flexwerkplekken onder elkaar gezet.

ideale locaties in Utrecht
desk image

Creative Valley - Stationsplein 32

Aan het nieuwe stationsplein in Utrecht vind je het geweldige gebouw van Creative Valley, dat maar liefst 8500 m2 aan werkplekken en vergaderconcepten tot zijn beschikking heeft. Het gebouw is ontworpen om jou meer uit je werk te laten halen, iets waar elke ondernemer gelukkig van wordt. Er zijn zowel flexibele werkplekken te huur, als private lofts. Alles is zo ontworpen om jou te laten inspireren en stimuleren. Creative Valley heeft 60 losse en vaste werkplekken en 15 studio’s ter beschikking. Verder heeft het een brasserie inclusief keuken met bediening, een gevulde koelkast op elke verdieping, vergaderruimtes, gemeenschappelijke dakterrassen, is er zelfs een fitness ruimte beschikbaar en natuurlijk supersnel internet.

desk image

NHK Utrecht Centraal Station - Arthur van Schendelstraat 650

Het NHK gebouw is een karakteristiek gebouw dat direct aan het spoor ligt, middenin het centrum van Utrecht. Het is dan ook slechts een paar minuten lopen vanaf het Centraal Station. Het gebouw is duurzaam in gebruik en super comfortabel om in te werken. Het heeft ruim 9000 m2 aan kantoorruimte, waarvan een gedeelte gehuurd wordt door verschillende bedrijven. In het sociale hart van het NHK gebouw is een ruimte van 700 m2 ingericht als ontmoetingsplek met werkplekken, vergaderruimtes, zitjes, lange werktafels en HNK Café Soof. Je hebt hier 24 uur per dag toegang tot je werkplek.

 

Wil je een bezichtiging bij een van deze kantoren? Neem contact met ons op en wij regelen het voor je!

utrecht
ideale locaties in Utrecht

Deskfinder

Deskfinder.nl helpt jou bij de zoektocht naar de perfecte werkplek in de Randstad. Of het nu gaat om een eigen desk, een flexwerkplek of een ruimte in een business center: wij helpen jou. We kunnen je op verschillende manieren helpen, om te beginnen met een overzichtelijk aanbod van kantoren en werkruimtes die te huur staan. Daarnaast kunnen we als online kantoormakelaar met een netwerk van meer dan 100 vastgoedmakelaars ook voor jou bemiddelen. Wij regelen de bezichtiging voor je en kunnen zelfs voor de beste deal onderhandelen. En het mooie hieraan? Onze diensten zijn helemaal gratis. Het enige wat je hoeft te doen, is op zoek gaan naar de kantoorplek die bij jou past en contact met ons opnemen. De rest kun je met een gerust hart aan ons overlaten!