Flexplek of werkplek huren: de 10 beste locaties in Amsterdam

Ben je als zelfstandig ondernemer begonnen, maar mis je de gezelligheid met collega’s? Of wellicht ben je er helemaal klaar mee om elke dag weer vanaf de keukentafel te werken en wordt je afgeleid door het huishouden wat ook nog gedaan moet worden. Wellicht ben je iemand die elk koffietentje inmiddels al heeft uitgeprobeerd, maar de perfecte werkplek nog steeds niet gevonden heeft. Tijd om een flexplek of werkplek te vinden dus! Op Deskfinder.nl bieden we verschillende flexplekken aan. Maar mocht je liever een overzichtelijk lijstje lezen met de beste locaties van Amsterdam, dan ben je hier op de goede plek. We hebben een aantal fijne flexwerkplekken onder elkaar gezet, zie hier, de 10 beste locaties in Amsterdam voor huur en flexplekken.

office Amsterdam
desk image

Magna Plaza - Spuistraat 139

Op de derde verdieping van Magna Plaza is een voormalig postkantoor omgebouwd tot spectaculaire kantoorruimte. Het is een ruime werkplek waar maar liefst 100 coworkers een plek kunnen huren. Van flex desks, privé kantoorruimtes, vergaderruimtes en zelfs een relax room. Ook kunnen er events gehost worden in de vergader- en openbare ruimtes. Naast snelle wifi kun je hier 24 uur per dag gebruik maken van het kantoor. Ook heeft het een coffee corner, kluisjes en bevind je je in een creatieve ruimte. Het ligt op slechts 15 minuten lopen vanaf het centraal station en is daardoor erg centraal gelegen.

HNK-gebouw Amsterdam -

Dit fantastische verzamelgebouw ligt in het noordelijkste deel van het Westerpark. NHK heeft daardoor een prachtig uitzicht over de Oude Houthavens en het IJ. Het heeft loftachtige kantoorruimten, een receptie en zelfs een lunchroom op de begane grond. Dit gebouw, dat op het randje van het Amsterdamse centrum ligt, is rauw en industrieel met een mooi design. Ook hier heb je 24 uur per dag toegang tot het kantoor, zijn er kluisjes, vergaderlocaties, een lounge en beschikt het zelfs over een douche. Zo kun je hardlopend naar kantoor, om je hier vervolgens even op te frissen.

desk image

Spaces Amstel - Meester Treublaan 7

Spaces Amstel zit in een inspirerende buurt waar op dit moment veel bedrijven starten. Dit kantoor is een prachtige plek om je werk gedaan te krijgen en om klanten te kunnen ontvangen. Het ligt vlakbij het centrum en is daardoor uitstekend bereikbaar. Je hebt hier 24 uur per dag toegang dat je kantoorplek en in een pauze kun je genieten van een heerlijke kop koffie of lekkere lunch in de coffee corner of in het bedrijfsrestaurant. Er is supersnel wifi, vergaderruimtes en een schoonmaak service. Zo kun jij elke dag voor de volle 100 procent aan het werk.

Gustav Mahlerlaan 405

Werk je liever op de Zuidas in een business center? Dan zit je op deze plek goed. Het is een plek waar je fijn kunt doorwerken. Het gebouw heeft een geweldige architectuur en bevat prachtige buitenruimtes, zoals een tuin in het hart van het gebouw en spectaculaire dakterrassen. Je vindt hier de rust om te kunnen werken, maar het kantoor is ook zeker geschikt om klanten te ontvangen. Naast de snelle wifi beschikt dit kantoor ook over vergaderruimtes en een coffee corner.

10 beste locaties in Amsterdam
10 beste locaties in Amsterdam

Spring - Overschiestraat 186

Het is een eigentijds gebouw met natuursteen beklede gevels. Uiteenlopende organisaties huren hier een plek om te werken. Op de begane grond bevat dit gebouw een business center waar bedrijven een kantoor kunnen huren, naast de flexplekken die hier ook worden aangeboden. Het gebouw zit op een plek naast de snelweg, wat ideaal is als je van buiten de stad moet komen. Je hebt 24 uur per dag toegang tot het kantoor, er zijn vergaderruimtes en parkeren is hier geen probleem.

Overschiestraat 65

Bij dit business center kun je een full service werkplek verwachten met een stoel, zit-sta bureau en een eigen kast. Dit is te huren voor minimaal een maand, zodat je bijdraagt aan de samenhang binnen de community. Voor grotere organisaties is er een ruimte te huur vanaf 20 werkplekken, die alleen beschikbaar zijn voor de huurders hiervan. Je hebt 24 uur per dag toegang tot het kantoor, het bevat een bedrijfsrestaurant, zit in een creatieve omgeving en parkeren is ook in dit business center geen probleem.

John M. Keynesplein 12-46

In dit business center is het ook mogelijk om flexwerkplekken te huren. In de co-working ruimte is er plek voor ondernemers die op zoek zijn naar een gemeenschap. Je kunt hier één dag in de week komen werken, of fulltime aan de slag. Je kunt hier kiezen uit meerdere soorten bureaus, die voor elke behoefte geschikt is. Als je meer ruimte nodig hebt omdat bedrijf aan het groeien is, ben je hier aan het juiste adres. Dit ruimte kan namelijk gemakkelijk met jou meegroeien. Wanneer je hier een werkplek huurt, word je lid van de gemeenschap en krijg je toegang tot alles wat dit business center te bieden heeft, namelijk een bedrijfsrestaurant, sportschool en evenementen. Maar natuurlijk ook de gemeenschap die hier zal ontstaan, waarbij je dagelijks nieuwe collega’s kunt ontmoeten.

Bounce - Overtoom 141

Bounce zit gevestigd in een oud fabrieksgebouw en ligt super centraal. Het is op loopafstand van het Museumplein en Leidseplein, vlakbij het Vondelpark. In dit voormalige fabrieksgebouw zit een espressobar, een kapper en een interieurbedrijf gevestigd. Het is een eclectische mix in een creatieve werksfeer. Wanneer je hier een werkplek huurt, zit je in een afgesloten werkruimte die alleen toegankelijk is voor leden. Je kunt hier een vergaderruimte huren voor vergaderingen, of juist de sociale sfeer opzoeken.

10 beste locaties in Amsterdam
office

Prins Bernhardplein 200

Vind je dat je kantoor gewoon helemaal het einde moet zijn waar je je nog meer thuis voelt dan in je eigen huis? Dan is een kantoorplek in het business center op het Prins Bernhardplein 200 iets voor jou. Je kunt hier flexibele werkplekken huren en krijgt toegang tot de membership. Daarmee kun je gebruik maken van allerlei exclusieve services, zoals de stomerij- en tailorservice, een sportschool, het restaurant en nog veel meer. Je vindt hier een werkplek met gelijkgestemden, hebt 24 uur per dag toegang en het bevindt zich in een creatieve werksfeer.

Anthony Fokkerweg 1

De Schinkel begint steeds populairder te worden voor bedrijven om zich hier te vestigen. Er zitten al talloze reclamebureaus, modemerken en kleine studio’s. Daar komen steeds meer ondernemers bij. In dit business center is er ruimte voor startups, mkb’ers en internationals. Er zijn gedeelde ruimtes waardoor je je gemakkelijk in een sociale ruimte bevindt. Ook is het mogelijk om hier gebruik te maken van de vergaderruimte of een extra ruimte als dat nodig is. Er zit een bedrijfsrestaurant in het gebouw, je kunt hier gemakkelijk parkeren en hebt 24 uur per dag toegang.

 

Wil je een bezichtiging bij een van deze kantoren? Neem contact met ons op en wij regelen het voor je!