31 mei 2023

Deskfinder, een toonaangevend platform voor het vinden van de ideale werkplek, heeft met veel enthousiasme aangekondigd dat het een nieuwe samenwerking aangaat met CampusOffices, een gerenommeerd bedrijf dat flexibele werkruimtes aanbiedt aan beginnende bedrijven en professionals. Deze strategische alliantie belooft de gebruikers van beide platforms een nog breder scala aan hoogwaardige werkplekmogelijkheden te bieden, terwijl ze zich vol vertrouwen richten op de toekomst van flexibel werken.

Als een snelgroeiend platform heeft Deskfinder naam gemaakt door een uitgebreide database van kwalitatieve werkplekken te bieden aan freelancers, ondernemers en bedrijven van elke omvang. Met de toevoeging van CampusOffices aan hun partnerportfolio, versterkt Deskfinder zijn positie als de ultieme bron voor werkplekken die aansluiten bij de behoeften van verschillende doelgroepen.

CampusOffices heeft zichzelf gevestigd als een vooraanstaande aanbieder van moderne en flexibele werkruimtes op campussen en in stadscentra. Hun expertise in het creëren van stimulerende omgevingen waar studenten en professionals kunnen werken, studeren en netwerken, past perfect bij de missie van Deskfinder.nl om de ideale werkplek voor iedereen toegankelijk te maken.

Deze samenwerking brengt een aanzienlijke uitbreiding van het aanbod met zich mee, wat betekent dat gebruikers van Deskfinder toegang krijgen tot een breder scala aan werkplekken, waaronder campuslocaties die specifiek zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van studenten en jonge professionals. Met flexibiliteit en diversiteit als kernwaarden kunnen gebruikers nu kiezen uit een verscheidenheid aan inspirerende omgevingen, variërend van gedeelde kantoren tot coworking-ruimtes, vergaderfaciliteiten en meer.

Beide bedrijven delen een gemeenschappelijke visie van het ondersteunen van de groeiende trend van flexibel werken en het bevorderen van een productieve werkcultuur. Ze geloven sterk in de kracht van het aanbieden van hoogwaardige werkplekken die zowel functioneel als inspirerend zijn, en zijn verheugd om gezamenlijk te werken aan het vervullen van deze missie.

Neem bijvoorbeeld de CampusOffices in Enschede, Rijswijk en Capelle aan de Ijsel

Dus, als je op zoek bent naar een nieuwe werkplek, overweeg dan zeker een van deze 3 locaties. Ze bieden allemaal de voordelen van een professionele en flexibele werkruimte, evenals een scala aan extra voorzieningen om je werkervaring te verbeteren. Of je nu een freelancer bent, een start-up runt of deel uitmaakt van een groter bedrijf, er is altijd een plek die bij je past. 

Mocht u nog vragen hebben over hybride werken, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 085 9027391.   

Deskfinder en CampusOffices kijken vol vertrouwen naar de toekomst, waarin ze samen een nog grotere impact kunnen hebben op de manier waarop mensen werken. Door hun krachten te bundelen, willen ze een positieve verandering teweegbrengen in de manier waarop werkplekken worden benaderd en gebruikt. Deze samenwerking biedt nieuwe mogelijkheden voor synergie, innovatie en groei, waarbij beide partijen kunnen profiteren van elkaars expertise en netwerken.