De onafhankelijke bedrijfsmakelaar

Ben je op zoek naar een betrouwbare, onafhankelijke bedrijfsmakelaar? Dan ben je bij Deskfinder aan het juiste adres! Wij helpen je graag bij het vinden van een kantoorruimte in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam of Den Haag. Een kantoorruimte die in alle opzichten aan je wensen en behoeften voldoet. Het maakt niet uit of je nu op zoek bent naar een werkplek in een bedrijfsverzamelgebouw, een flexibele kantoorruimte voor je startup of een compleet kantoorpand – het aanbod is zeer gevarieerd en biedt voor ieder wat wils. En weet je wat nog het mooiste is? Onze diensten zijn voor jou helemaal gratis! Hieronder lees je hoe het vinden van een kantoorruimte in zijn werk gaat.

Amsterdam
interieur-2

Vraag direct een bezichtiging aan

Via onze website kun je op je gemak het actuele aanbod kantoorruimtes te huur bekijken. Je kunt de kantoorruimtes eenvoudig filteren op onder andere locatie, aantal vierkante meters en voorzieningen. Heb je een kantoorruimte op het oog die je aanspreekt? Laat het ons weten, dan regelen wij een bezichtiging voor je. Dat kan vaak dezelfde dag nog! We raden je wel aan om altijd meerdere bezichtigingen in te plannen. Zo kun je verschillende kantoorruimtes met elkaar vergelijken om tot een weloverwogen keuze te komen. Vervolgens kun je voor al deze locaties tegelijk een bezichtiging aanvragen en inplannen met onze onafhankelijke bedrijfsmakelaar.

Kies je favoriete ruimte

Heb je een aantal bezichtigingen achter de rug en heb je een keuze gemaakt voor je favoriete kantoorruimte? Dan is het tijd om te gaan onderhandelen. Dat kan echter nog best lastig zijn, zeker als je dit nog niet eerder hebt gedaan. Je moet namelijk niet alleen onderhandelen over de huurprijs, maar ook over de voorwaarden. Gelukkig kan Deskfinder je ook op dit gebied helpen. Als onafhankelijke bedrijfsmakelaar hebben we veel ervaring met onderhandelen, en we zetten dan ook alles op alles om voor jou de beste deal te regelen. Daarbij houden we vanzelfsprekend rekening met je budget. Is de deal eenmaal rond? Dan kun je het huurcontract tekenen en beginnen met het inrichten van je nieuwe kantoorruimte!

deskfinder