Chat with us, powered by LiveChat

Bedrijfsruimte huren in Utrecht

Bekijk het aanbod van Utrecht

Wil je een bedrijfsruimte huren in Utrecht? Dan ben je bij Deskfinder aan het juiste adres. Wij helpen je bij het vinden van een bedrijfsruimte die in alle opzichten aansluit op jouw onderneming, je wensen en je behoeften. En het mooiste is nog: onze diensten zijn voor jou helemaal gratis! Bekijk hier ons beschikbare aanbod van bedrijfsruimtes in Utrecht.

Kanaalweg 22
Kantoorruimte

20-85 m2

prijs op aanvraag

units vanaf 20m2

€475 per maand

Burgemeester Verderlaan 11
Kantoorruimte

575-2.300 m2

€149 pm2/pj

€ 149

Waarom Utrecht?

Utrecht staat bekend als de meest centraal gelegen stad van Nederland. Niet zo verwonderlijk dus, dat Utrecht een zeer populaire stad is onder bedrijven! Station Utrecht Centraal is het belangrijkste spoorwegknooppunt van ons land en biedt rechtstreekse verbindingen naar bijna alle andere provinciale hoofdsteden. Binnen de stad zelf kan men gebruik maken van een bijzonder uitgebreid netwerk van bussen en trams. Desondanks is de fiets het meest gebruikte vervoersmiddel in de stad. En voor mensen die liever met eigen vervoer komen: de stad wordt aan drie kanten omgeven door grote snelwegen. Het maakt eigenlijk niet uit waar je vandaan moet komen, want Utrecht is altijd dichtbij!

Bedrijfsruimte huren in Utrecht
huur-een-werkplek-in-utrecht

Bedrijfsruimte te huur Utrecht Overvecht

Utrecht Overvecht is een ruim opgezette wijk in het noorden van Utrecht. Het is een populaire vestigingsplaats voor bedrijven, niet in de laatste plaats vanwege de uitstekende bereikbaarheid. De wijk heeft prima busverbindingen en bovendien een eigen treinstation; vanaf Station Utrecht Overvecht ben je binnen 4 minuten op Utrecht Centraal! Ook met de auto is Overvecht goed te doen. Voor een pand in de binnenstad van Utrecht betaal je meestal de hoofdprijs, maar een bedrijfsruimte huren in Utrecht Overvecht is een heel goed én betaalbaar alternatief.

Bedrijfsruimte te huur Utrecht Centrum

Een bedrijfsruimte in het centrum van een grote stad is voor veel bedrijven een groot streven. Het betekent niet alleen dat je alle denkbare voorzieningen binnen handbereik hebt, maar ook dat je kunt profiteren van een centrale locatie en veel exposure. Zoek je een bedrijfsruimte te huur in Utrecht Centrum, dan moet je er echter snel bij zijn. Veel bedrijfsruimtes die in dit deel van de stad vrijkomen zijn vaak al snel weer verhuurd. Het is dus zeker geen overbodige luxe om hier wat hulp bij in te schakelen!

Kantoorruimte-huren-Computerweg-22-Utrecht-6

Vindt een flexplek in Utrecht

Wanneer je hier als ondernemer gevestigd zit, is de kans groot dat je zo nu en dan naar een koffietentje gaat om te werken. Dat is natuurlijk een ideale manier om eens een ergens anders te zitten in plaats van aan de keukentafel of thuis op de bank. Maar wanneer je veel telefoontjes moet plegen, of wanneer het erg druk is op deze plekken in de stad, is het niet heel ideaal. Een flexplek is dan natuurlijk een stuk prettiger. Je zit dan tenslotte tussen de werkende mensen, waardoor je je ook een stuk beter kunt concentreren.

Een flexplek heeft in de meeste gevallen een ruimte waar je ongestoord je telefoontjes kunt plegen, zodat jij in alle rust kunt bellen en ook de rest hier niet mee stoort. Maar dat is niet het enige voordeel van een flexplek. In de meeste gevallen is het ook mogelijk om een vergaderzaal te huren, wat handig kan zijn wanneer jij een zakelijke afspraak hebt. Tot slot is het fijn om op deze manier wat meer onder de werkende mensen te komen.

Bedrijfsruimte huren in Utrecht

Wij adviseren je gratis over alle flexplekken in Utrecht

Als je dan bedacht hebt dat je een flexplek in Utrecht wilt huren, dan is het natuurlijk de vraag hoe je een goede plek vindt die ook echt bij jou past. Er zijn tegenwoordig honderden manieren om een kantoor te vinden. Handig, maar dat kan soms ook nogal overwelmend zijn. Je ziet door de bomen het bos niet meer en kunt niet vinden waar je nu echt precies naar op zoek bent.

Daar zijn wij voor. Want het team van Deskfinder luistert naar jouw wensen en gaat vervolgens voor jou op zoek. We bieden je een overzicht van een aantal kantoorpanden die bij jouw eisen en jouw bedrijf passen. Dat scheelt voor jou een hoop tijd en moeite, want je hoeft niet meer zelf door al die kantoorpanden heen te scrollen. Als een van de flexplekken die we voor jou hebben

uitgekozen jou aanspreekt, kunnen we een afspraak maken om hier een kijkje te nemen. En het mooiste hieraan? We doen dit helemaal gratis. Zo kun jij eenvoudig en snel een flexplek in Utrecht huren. Ideaal toch?

usp icon1

Wat Deskfinder voor jou kan betekenen

Deskfinder laat jou een compleet overzicht zien van alle bedrijfsruimtes die op dit moment te huur zijn in Utrecht. Je kunt het aanbod gemakkelijk filteren op onder andere het aantal m2, het aantal personen, het kantoortype en de faciliteiten die er in het pand beschikbaar zijn. Heb je een mooie bedrijfsruimte op het oog, dan kun je deze direct toevoegen aan je favorieten en verder zoeken. Wil je zo snel mogelijk een bedrijfsruimte huren in Utrecht? In dat geval adviseren we je om direct contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch, maar je kunt ook het formulier op de site invullen. Vaak kunnen we dezelfde dag nog een bezichtiging voor je regelen bij een van de bedrijfsruimtes in ons aanbod. Indien gewenst kunnen we je ook helpen bij de onderhandelingen. Zo kun jij straks een bedrijfsruimte huren in Utrecht die perfect past bij je onderneming en ook nog eens prima betaalbaar is.

usp icon1

Versimpel je zoektocht

Voordat je verder gaat met de zoektocht naar de ideale flexplek in Utrecht, is het verstandig om jezelf eerst een aantal vragen te stellen:
● In welk stadsdeel in Utrecht ben ik op zoek naar een werkplek?
● Wat is mijn budget?
● Voor hoeveel personen is het?
● Naar wat voor type kantoor ben ik op zoek?
Hoeveel vierkante meter heb ik nodig?
● Welke voorzieningen moeten er zijn?
● Moet het een gemeubileerd kantoor zijn of juist niet?
● Gaat mijn bedrijf in de toekomst hard groeien waardoor ik meer personeel moet aannemen?

Als je hier eenmaal een duidelijk beeld van hebt, kun je op zoek gaan naar jouw ideale bedrijfspand.

usp icon1

Hoe werkt Deskfinder

Wil je een flexplek huren in Utrecht? Via Deskfinder zie je een ruim aantal foto’s van het pand, zowel van binnen als buiten. Verder staat er een uitgebreide beschrijving bij over het pand en de directe omgeving en een opsomming van de voorzieningen. Ook lees je hier ook informatie over de bereikbaarheid van de flexplek, de parkeermogelijkheden en de huuropties. Mocht je nog verdere vragen over het pand hebben, dan kun je het formulier gebruiken om nog eventuele vragen te stellen.

Het mooie van onze dienst is dat het helemaal gratis is. Je hoeft alleen maar een bezichtiging in te plannen. De rest kun je met een gerust hart aan ons overlaten!

usp icon1

Versimpel je zoektocht

Voordat je verder gaat met de zoektocht naar de ideale flexplek in Utrecht, is het verstandig om jezelf eerst een aantal vragen te stellen:
● In welk stadsdeel in Utrecht ben ik op zoek naar een werkplek?
● Wat is mijn budget?
● Voor hoeveel personen is het?
● Naar wat voor type kantoor ben ik op zoek?
● Welke voorzieningen moeten er zijn?
● Wil je graag een gemeubileerd kantoor of juist niet?
● Gaat mijn bedrijf in de toekomst hard groeien waardoor ik meer personeel moet aannemen?

Als je dit eenmaal duidelijk hebt, kun je op zoek gaan naar jouw ideale bedrijfspand.

Bekijk meer flexplekken uit Utrecht

Kanaalweg 22
Kantoorruimte

20-85 m2

prijs op aanvraag

units vanaf 20m2

€475 per maand

Burgemeester Verderlaan 11
Kantoorruimte

575-2.300 m2

€149 pm2/pj

€ 149

300+ flexplekken door heel Nederland. Waar werk jij het liefst?

Amsterdam

Den Haag

Rotterdam

Utrecht